Αυτές είναι 17 παραλίες στην Ελλάδα όπου μπορείτε να κάνετε μπάνιο...γυμνοί-Θα το τολμήσετε;

Ο γυμνισμός είναι μια στάση ζωής, που συνδέεται στενά με την οικολογία, το σεβασμό αλλά και το θαυμασμό για τη φύση, την ελευθερία στην έκφραση, την αγάπη για τους ανθρώπους και κάθε τι γήινο.


Ο γυμνισμός είναι μια στάση ζωής, που συνδέεται στενά με την οικολογία, το σεβασμό αλλά και το θαυμασμό για τη φύση, την ελευθερία στην έκφραση, την αγάπη για τους ανθρώπους και κάθε τι γήινο. Για το θέμα του γυμνισμού στην Ελλάδα, υπάρχουν πολλές αντικρουόμενες απόψεις και σύμφωνα με το νόμο, ο γυμνισμός επιτρέπεται μόνο σε ορισμένες περιοχές που είναι αναγνωρισμένες από το κράτος. Στις ήσυχες και απομονωμένες παραλίες, ο γυμνισμός θεωρείται απλά ανεκτός.



Δείτε μερικές από τις καλύτερες παραλίες γυμνιστών στη Ελλάδα, στη λίστα που ακολουθεί.

-Ραμνούντα: βρίσκεται μετά το Γραμματικό και είναι μία από τις παλιότερες παραλίες για γυμνισμό στην Αττική.
-Κ.Α.Π.Ε. Σούνιο: δεν εννοούμε φυσικά την γνωστή παραλία, αλλά μια μικρότερη με βότσαλα που βρίσκεται πίσω από τους βράχους στα δεξιά.
-Μαύρο Λιθάρι: οι 3 μικροί κολπίσκοι μετά το Μαύρο λιθάρι, προσφέρονται για γυμνισμό και είναι ιδιαίτερα αγαπητοί στην ομοφυλοφιλική κοινότητα.
-Αγκίστρι: η Χαλικιάδα είναι παραδοσιακή παραλία γυμνιστών, αλλά χρειάζεται λίγο περπάτημα και προσοχή στην κατάβαση.
-Εύβοια Χιλιαδού: στα αριστερά της τεράστιας παραλίας, μετά τον βράχο μπορείτε να βρείτε την καταπληκτική παραλία των γυμνιστών.
-Φολέγανδρος: γυμνισμό μπορείτε να κάνετε στην παραλία του Άγιου Νικόλαου, που είναι και προορισμός για ελεύθερο κάμπινγκ.
-Μύκονος: το Super Paradise μπορεί να είναι μία από τις πιο διάσημες παραλίες της Ευρώπης, αλλά είναι ακόμα ελεύθερη ζώνη για όσους θέλουν να κάνουν γυμνισμό.
-Κουφονήσι: κάποτε ήταν ένας παράδεισος για τους γυμνιστές, αλλά τώρα επιτρέπεται μόνο στη Μικρή Ιταλίδα κι όπου φυσικά μπορείτε να είστε λίγο πιο απόμερα.
-Μήλος: η Ψαροβολάδα βρίσκεται αμέσως μετά τα βράχια στην παραλία της Αγίας Κυριακής προς τα αριστερά. Δεν είναι παραλία γυμνιστών με τη βούλα αλλά δεν θα σας πει και κανείς τίποτα.

Δείτε τις υπόλοιπες παραλίες στο tsemperlidou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ