Ο υπέροχος Μάριος Φραγκούλης στο Παλλάς στις 2 Απριλίου

O Γρηγόρης Βαλτινός, η Πέμη Ζούνη, η Αλίκη Καγιαλόγλου, ο Γιώργος Περρής και η Ελένη-Λυδία Σταμέλλου τραγουδούν με τον Μάριο Φραγκούλη για τα παιδιά στο Θέατρο «ΠΑΛΛΑΣ» την Δευτέρα 2 Απριλίου 2012 στις 20:00. Ξεχωριστή καλεσμένη, η καταξιωμένη Σέρβα μέτζο-σοπράνο JadrankaJovanovic.

«Συναυλία Αγάπης για τα παιδιά»

O Γρηγόρης Βαλτινός, η Πέμη Ζούνη, η Αλίκη Καγιαλόγλου, ο Γιώργος Περρής και η Ελένη-Λυδία Σταμέλλου τραγουδούν με τον Μάριο Φραγκούλη για τα παιδιά στο Θέατρο «ΠΑΛΛΑΣ» την Δευτέρα 2 Απριλίου 2012 στις 20:00.
Ξεχωριστή καλεσμένη, η καταξιωμένη Σέρβα μέτζο-σοπράνο JadrankaJovanovic.

/* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Κανονικός πίνακας"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman","serif";} Η συναυλία πραγματοποιείται υπό την αιγίδα και την παρουσία των ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλέξανδρου και της Πριγκίπισσας Αικατερίνης της Σερβίας, ιδρύτριας του ανθρωπιστικού οργανισμού Lifeline. Οι καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές τους και τραγουδούν αφιλοκερδώς για τη δημιουργία της Τράπεζας Οφθαλμών στην Ελλάδα, μία πρωτοβουλία του σωματείου Lions καθώς και για τους σκοπούς του LifelineHellas. (www.lifelineaid.org)
Τη βραδιά θα τιμήσει με την παρουσία της η Νομπελίστα Ειρήνης BettyWilliams, ενώ μέρος των εσόδων θα διατεθεί για τον διεθνή οργανισμό αλληλεγγύης για τα παιδιά WCCCI (www.wccci.org). Το πρόγραμμα της συναυλίας είναι βασισμένο στην δισκογραφία των καλλιτεχνών και σε αγαπημένα τραγούδια των Χατζιδάκι, Piazzolla, Piovani, Bernstein κ.α 



Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ