Θαυμάστε αυτό το απίθανο τροχόσπιτο που μετατρέπεται σε βάρκα με μια κίνηση-Εκπληκτικό!

To τροχόσπιτο, δεν είναι απλώς ένα μέσο για πιο οικονομικές διακοπές. Είναι τρόπος ζωής. Υπάρχουν οικογένειες εδώ και χρόνια που περιμένουν με ανυπομονησία το καλοκαίρι με μοναδικό σκοπό να οργώσουν παραλίες, βουνά, κάμπους και λαγκάδια και να διανυκτερεύουν κάθε βράδυ σε διαφορετικό μέρος.

To τροχόσπιτο, δεν είναι απλώς ένα μέσο για πιο οικονομικές διακοπές. Είναι τρόπος ζωής. Υπάρχουν οικογένειες εδώ και χρόνια που περιμένουν με ανυπομονησία το καλοκαίρι με μοναδικό σκοπό να οργώσουν παραλίες, βουνά, κάμπους και λαγκάδια και να διανυκτερεύουν κάθε βράδυ σε διαφορετικό μέρος.Μια από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν όσοι επιλέγουν αυτόν τον τρόπο διακοπών είναι ότι δεν μπορούν να πάρουν τη βάρκα τους μαζί. Δηλαδή όσοι έχουν αυτή τη διπλή αγάπη, του τροχόσπιτου και της βάρκας, αναγκαστικά καλούνται να επιλέξουν.Μια νέα κατασκευή Γερμανών, όμως, έρχεται να τους βγάλει από το δίλημμα. Κατασκεύασαν ένα τρέιλερ το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο στην ξηρά όσο και στη θάλασσα.

Το συγκεκριμένο τρέιλερ κάμπινγκ, που στο εσωτερικό του έχει ένα τραπέζι για έξι άτομα, το οποίο με μια κίνηση μετατρέπεται σε ένα τεράστιο κρεβάτι, μπορεί τοποθετώντας του απλώς μια εξωλέμβια μηχανή να μετατραπεί σε μια πρώτης τάξεως βάρκα.

Οι διαστάσεις του είναι 3,9 μέτρα επί 1,68 μέτρα, ονομάζεται Sealander και κατασκευάζεται από την Kiel στη Γερμανία.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ