«Cruise Train»: Βαγόνια από γυαλί, υπερπολυτελείς σουίτες και σούπερ design, αυτό είναι το τρένο των ονείρων σας-Πάμε μια βόλτα; (φωτό)

Βαγόνια από γυαλί, υπερπολυτελείς σουίτες και προσεγμένος σχεδιασμός αποτελούν μερικά από τα χαρακτηριστικά που συνθέτουν το μέλλον των ταξιδιών με τρένο στην Ιαπωνία.

Βαγόνια από γυαλί, υπερπολυτελείς σουίτες και προσεγμένος σχεδιασμός αποτελούν μερικά από τα χαρακτηριστικά που συνθέτουν το μέλλον των ταξιδιών με τρένο στην Ιαπωνία.



Η συνεργασία του διάσημου σχεδιαστή αυτοκινήτων της Ferrari, Κεν Οκουγιάμα, με την ιαπωνική εταιρεία σιδηροδρόμων JR East, αναμένεται να δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό τρένο, το «Cruise Train», το οποίο «θα επιτρέπει στους επιβάτες να εκτιμήσουν τη ροή του χρόνου και του χώρου του», όπως αναφέρει το μότο της εταιρείας, γράφει ο Ελεύθεερος Τύπος.



Τα ταξίδια αναμένονται να ξεκινήσουν την άνοιξη του 2017 και το τρένο θα έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει μέχρι 34 επιβάτες σε δέκα βαγόνια του. Ο επιβάτης θα έχει τη δυνατότητα να κοιμηθεί σε εξαιρετικές σουίτες, να δειπνήσει στο εστιατόριο και να απολαύσει το ποτό του στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Φυσικά, οι επισκέπτες θα  μπορούν από τα εντυπωσιακά «βαγόνια-παρατηρητήρια» που είναι φτιαγμένα από γυαλί να βλέπουν το τοπίο, απολαμβάνοντας τη μοναδική θέα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους.



Το καθιστικό θα είναι διακοσμημένο με σχέδια δέντρων, ενώ οι τραπεζαρίες θα έχουν τα παραδοσιακά ιαπωνικά καθίσματα. Κάθε σουίτα θα έχει το δικό της μπάνιο με όλες τις ανέσεις.



Η κατασκευή του αναμένεται να φτάσει τα 37 εκατομμύρια δολάρια, ωστόσο δεν έχει ανακοινωθεί η τιμή του εισιτηρίου για τους ενδιαφερόμενους.



 (Φωτό: spoon-tamago.com)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ