Ο απόλυτος οδηγός για τα Φεστιβάλ όλου του Καλοκαιριού: από τη Σέριφο & τη Λέσβο ως την Αίγινα & την Τήνο αλλά και στην Λίμνη του Λάδωνα & Πλαστήρα- Μην μείνετε μέσα!

Σε όλη την Ελλάδα το καλοκαίρι σημαίνει γιορτή. Και γιορτή σημαίνει, Φεστιβάλ σε όλες της γωνιές της χώρας μας, στα νησιά αλλά και στο βουνό ή στα ποτάμια και τις λίμνες. Δείτε τον απόλυτο οδηγό με όλα τα Φεστιβάλ του φετινού καλοκαιριού για να έχετε περισσότερες επιλογές διασκέδασης.

(Πατήστε στους τίτλους για να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα κάθε Φεστιβάλ)

Φεστιβάλ Δήμου Ηλιούπολης



Από 1 Ιουλίου ως 14 Σεπτεμβρίου

Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας 2014

Στις 31 Ιουλίου ολοκληρώνεται το Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας, που άρχισε τον Μάιο.

Στο μαγευτικό estate-ιστορικό οινοποιείο της «Αχαϊα Κλάους» θα προβληθεί η ταινία «Ακουσα τον θεό να κλαίει» της Ελπίδας Σκούφαλου, τη Δευτέρα 28 Ιουλίου.

 

Πρόκειται για ένα ιδιότυπο ντοκυμαντέρ, για ένα εικαστικό και μουσικό trip-  που εξερευνά την έκσταση μέσα απο τη μουσική και το θρήνο. Μοιρολόγισμα στη Λίβινα της Αλβανίας,  αναστενάρικο πανηγύρι, τελετή Ασούρα των Σιητών Πακιστανών.
 
Η ταινία έχει προβληθεί σε διεθνή φεστιβάλ και τελεί υπο την αιγίδα της Ελληνικής Επιτροπής της UNESCO. Η βραδιά θα ξεκινήσει με ξενάγηση στο χώρο και αρώματα κρασιού. Η ζυγιά του Βορειοηπηρώτη Κώστα Βέρδη θα παίξει  «σκέτα» μοιρολόγια και τραγούδια. Θα ακολουθήσει η προβολή της ταινίας.
 
Την πρωτότυπη μουσική έχει γράψει ο Γιάννης Αγγελάκας. Το μοντάζ έχει κάνει ο Ρουσσέλος Αραβαντινός. Επιστημονική σύμβουλος είναι η Μιράντα Τερζοπούλου και ειδικός σύμβουλος ο Νίκος Διονυσόπουλος.  
Πληροφορίες
Τοποθεσία: Οινοποιείο Αχάια Κλαόυς, Πάτρα
 
Ημερομηνία: Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014
 
Είσοδος Ελεύθερη

Φεστιβάλ Τήνου 2014



Το Φεστιβάλ Τήνου 2014 επιστρέφει πιστό στο ραντεβού του, με ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων, που περιλαμβάνουν μουσικη, χορο, εικαστικά και πολλά άλλα δρώμενα, φιλοξενώντας τόσο διάσημα ονόματα, όσο και ντόπιους καλλιτέχνες . Από 29 Ιουλίου.


Φεστιβάλ Σερίφου 2014



Το Φεστιβάλ Σερίφου διανύει το τρίτο χρόνο της ζωής του συνεχίζοντας, με τις καλύτερες προοπτικές, την πορεία του. Από 27 Ιουλίου ως 20 Αυγούστου.

Meteora Music Festival 2014



Ο " Πολιτιστικός Σύλλογος Φίλων Μουσικής Μετεώρων" διοργανώνει στις 25/26/27 Ιουλίου το δεύτερο Meteora Music Festival στην πόλη της Καλαμπάκας.

9ο Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Αίγινας



Το 9ο Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Αίγινας διοργανώνεται από την Παρασκευή 8  έως το Σάββατο 30 Αυγούστου 2014, με την Καλλιτεχνική Διεύθυνση της Ντόρας Μπακοπούλου και την ουσιαστική υποστήριξη του Συλλόγου των Φίλων του. 

Δείτε όλα τα Φεστιβάλ που γίνονται στην Ελλάδα ΕΔΩ


Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ