Οι Placebo στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για μία και μοναδική συναυλία! Every you and every my must me there!





PLACEBO Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014 Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας - Open Air Area "Loud Like Love" European Tour Opening Act: Sigmatropic Οι Sigmatropic θα ανοίξουν τη συναυλία των Placebo στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας - Open Air Area - την Παρασκευή 8 Αυγούστου. Οι Sigmatropic δημιουργήθηκαν το 1997 στην Αθήνα όταν ο Άκης Μπογιατζής, το ιδρυτικό τους μέλος, εγκατέλειψε την New Wave power punk περσόνα της δεκαετίας του '80 (Cpt. Nέφos, Libido Blume) και έστησε τη μουσική του μηχανή στο χώρο της computer-based ηλεκτρόνικα. Το συγκρότημα, από ένα μονοπρόσωπο σχήμα με επίκεντρο ένα home studio, σύντομα μετασχηματίστηκε σε μια πλήρη indie -rock μπάντα με έντονη συναυλιακή και δισκογραφική δράση, που απέσπασε πολλές διακρίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.


 Από τις πρώτες ημέρες του "Random Walk" (1998) μέχρι σήμερα, οι Sigmatropic βρίσκονται σε μια συνεχή, δημιουργική αναζήτηση με μια μουσική που βρίσκεται στο μέτωπο της διεθνούς παραγωγής. Το πιο πρόσφατο cd τους "Dark Outside" και το cd-single "Ours at least' σημείωσαν σημαντική επιτυχία και καταχωρήθηκαν στις ψηλότερες θέσεις προτίμησης του μουσικού τύπου.


 Οι συναυλίες τους προκαλούν πάντα ζωηρές συζητήσεις στους κύκλους των μουσικόφιλων. Έχουν εμφανιστεί, μεταξύ άλλων στα: Rockwave, στη Γιορτή της Μουσικής, στο αντιρατσιστικό φεστιβάλ. Άνοιξαν τις συναυλίες του Nick Cave and the Bad Seeds σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, και εμφανίστηκαν αμέτρητες φορές σε συναυλιακούς χώρους της Αθήνας και σε πολλές πόλεις της Ελλάδος.


 ΜέληΆκης Μπογιατζής: φωνή, μπάσο, ψηφιακά δείγματα
Θοδωρής Πιστιόλας: ακουστική πιάνο, τσέλο, κέλτικη άρπα, Theremin
Γιάννης Τρυφερούλης: τύμπανα
Φοίβος Ζήτης: ηλεκτρική κιθάρα http://www.sigmatropic.gr http://www.myspace.com/sigmatropic https://www.facebook.com/pages/sigmatropic/147657556217  ακολουθεί το δελτίο τύπου της συναυλίας


 Οι Placebo έρχονται στην Ελλάδα για μια μοναδική συναυλία στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014, στο καλοκαιρινό event της χρονιάς! Στον τελευταίο όροφο του σταδίου – στην Open Air Area - και με εξαιρετική θέα στη θάλασσα - η συναυλία των Placebo είναι η ιδανική επιλογή, λίγο πριν ξεκινήσουμε τις καλοκαιρινές μας διακοπές. Αυτός ο χώρος μας φέρνει στο μυαλό την πρώτη, παρθενική εμφάνιση του συγκροτήματος στη χώρα μας (πάλι δίπλα στη θάλασσα), στο Αθλητικό Κέντρο του Άγιου Κοσμά- εμφάνιση που έμεινε αξέχαστη και ανεξίτηλα γραμμένη στη μυαλό όσων την έζησαν! Στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας οι πρωτοπόροι του εναλλακτικού ροκ και έχοντας στις αποσκευές τους τον τελευταίο τους δίσκο "Loud Like Love"  οι Placebo θα βρεθούν μπροστά στους Έλληνες fans και μας υπόσχονται ένα αξέχαστο show! Τιμές Εισιτηρίων Τα πρώτα εισιτήρια των 33 ευρώ έχουν εξαντληθεί,Τώρα τα εισιτήρια κοστίζουν 36 ευρώκαι στην τελική φάση της προπώλησης η τιμή τους θα διαμορφωθεί στα 39 ευρώ Σημεία προπώλησης ΑθήναTicketHouse, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), τηλ.: 210 3608 366Reload Stores, Πανεπιστημίου 54, τηλ. 210 3801 464 ΘεσσαλονίκηMusicland, Μητροπόλεως 102, τηλ.: 2310 264 880 Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
www.ticketpro.gr   | www.tickethouse.gr  Για την αγορά εισιτηρίων μέσω internet ή μέσω πιστωτικής κάρτας υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίουΓια περισσότερες πληροφορίες, φωτογραφίες σε υψηλή ανάλυση και πλήρη δημοσιογραφική κάλυψη απευθυνθείτε στην Ηρώ Παστρικού στο info@eropastrikou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ