Τα καλύτερα selfie της ζωής μου: Mε τις 5 συμμαθήτριες μου από το γυμνάσιο - κουμπάρες μου οι μισές! (φωτό)

Mε την Μαίρη Μορφιάδου που πάντρεψα με τον Άρη μας και βάφτισα το γιό τους τον Παντελή Πρόσφατα μας έφερε και την πρώτη εγγόνα της παρέας! Καλώς όρισε η Μυρτώ (;) - Καθόταν μπροστά μου όλα τα χρόνια, μου έδειχνε μαθηματικά κι εγώ της μάθαινα γαλλικά. Ουτε oui δεν λέει κι εγώ ούτε μία εξίσωση δεν λύνω.



Η Φλώρα Παλληκαρά στα φούξια ερωτευμένη με τον ίδιο άνδρα το Γιάννη της από τα 17! Μεγάλωσε δυό παίδαρους 2.05! Με την Τασούλα Μιχάλη την ψηλή της τάξης, διπλανή μου στο τελευταίο θρανίο κ εξ' απορρήτων μου αφού Πρόεδρος εγώ, ταμίας εκείνη, είχαμε "θέματα" να λύσουμε, όπως ο προυπολογισμός μιάς 5ήμερη ... Θρυλικό Α' Θηλέων Πειραιά, οδός Ράλλη στην Ευαγγελίστρια - Την Τασούλα την στεφάνωσα με τον Νώντα και έκαναν μια καλλονή την Άννα που μας την έκλεψε ενας Καστοριανός - Πατήστε εδώ



Κάποτε είμαστε τελείως μελαχρινές...
Να και η Καίτη Φουντουλάκη που έγινε Γαλανάκη από τα 19 αφού ο Σταύρος της την είδε έπεσε κάτω κι ακόμη στα πατώματα είναι - η Κωνσταντινοπολίτισσα Καιτούλα είναι άπαικτη, άσε πως μαγειρεύει. Τρία αγόρια και μία εγγόνα, έλεος βιαστικές!!!



Μόλις ήρθε η Κυριακή Μπουζούνη η Λίτσα μου, είμαστε μαζί από την Α' Δημοτικού αχώριστες. Ξεγεννάει παιδάκια η γυναικολόγος - μαιευτήρας σήμερα φιλενάδα for ever!

Και τι δεν είπαμε και τι δεν θυμηθήκαμε .... πόσο γρήγορα πέρασε θεέ μου - Θα ήθελα να κρατήσει για πάντα αλλά τι κρατάει για πάντα; Η αγάπη των συμμαθητριών από τα ελάχιστα!



Χαμογελούν γιατί τα λέγαμε όλο το βράδυ μπροστά στο καταπληκτικό τραπέζι που τους έστρωσα και το εξαιρετικό φαγητό που μαγείρεψα (no comments)... Το συμπέρασμα της βραδιάς ήταν ότι όλες θα ξεκινήσουμε δίαιτα Dukan ... τα άλλα που είπαμε δεν λέγονται....

Πόση ανείπωτη χαρά ακόμη και δάκρυ συγκίνησης εμπεριέχει αυτή η selfie; Aδύνατον να μετρηθεί!!! Ειρήνη Νικολοπούλου


Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ