Αυτά είναι τα καλύτερα τραγούδια για να κάνετε σεξ! Ακούστε τα ξανά και ξανά για να... τη «βρείτε»! (βίντεο)

Πάντα θα χρειάζεσαι ένα πολύ συγκεκριμένο μουσικό χαλί που να περνάει το σωστό μήνυμα, να σηκώνει ό,τι πρέπει να σηκωθεί και να αφαιρεί ακουσίως τα ρούχα σας!

Μετά από απαίτηση εκατομμυρίων αναγνωστών από όλο τον κόσμο, αφού η λίστα αυτή κατάφερε να αυξήσει τα ποσοστά σεξ κατά 47% στα ελληνικά νοικοκυριά, δημιουργήσαμε κι ένα δεύτερο μέρος για να μη σταματήσετε ποτέ να αγαπιέστε.



Πάντα θα χρειάζεσαι ένα πολύ συγκεκριμένο μουσικό χαλί που να περνάει το σωστό μήνυμα, να σηκώνει ό,τι πρέπει να σηκωθεί και να αφαιρεί ακουσίως τα ρούχα σας!

Δείτε τη λίστα:

TAWk - Do me



To "Do me" του TAWk είναι σαφές. Δεν υπάρχει λόγος να το γυροφέρνετε όταν και οι δύο ξέρετε τι θέλετε. Αυτός ο καλλιτέχνης υποστηρίζει ότι μουσικά μπορεί να κάνει το κοινότυπο να είναι ασυνήθιστο και εξαιρετικό. Ποιος δε θα 'θελε να ξεκινήσει μ' αυτές τις προδιαγραφές την επόμενη συνάντηση με τον παρτενέρ του στο κρεβάτι

Massive Attack & Madonna - I Want You



Μια  συνεργασία απ' τ' Άγραφα δημιούργησε ένα κομμάτι ύμνο στη λαγνεία και το sex appeal. Σκοτεινό ρετρό του οποίου η χρήση επιτρέπεται μόνο σε εσάς που έχετε παράπονα από τα αγόρια σας και δεν ξέρετε πώς να τους το πείτε. Ίσως εδώ η Madonna έχει καταφέρει να εκφράσει τη γυναικεία γκρίνια και το παράπονο με τον μοναδικό τρόπο που θα μπορούσε ένας άντρας να τα δεχτεί. Χάδια, φιλιά, Madonna με Massive Attack και ό,τι ήθελε προκύψει. Εννοείται πως αν δε σου κάνει τα χατίρια, φύγε μετά το τέλος του τραγουδιού. Toυ πετάς κι ένα "Don't play with something you should cherish for life" και αποχωρείς κυρία.

Parov Stelar - Hurt




O Parov Stelar δημιούργησε λίγα χρόνια πίσω ένα έπος στη γυναίκα που θέλει να την υποτάσσουν. Βάζεις λοιπόν να παίξει αυτό το κομμάτι όταν θες να δώσεις στον εραστή σου την άδεια να σου κάνει κακό όταν είστε μαζί. Το σαξόφωνο και το beat του Στελάρα θα κάνουν τη δουλειά τους και το αγόρι σου τη δική του... ελπίζουμε!

Morcheeba - Slow down



Oι Βρετανοί Morcheeba θέλουν να ηρεμήσουν τη φάση σας. Άναψε κανένα κεράκι, κάντε μαζί μπάνιο, σβήστε τα φώτα, ακουμπήστε ο ένας τον άλλον. Το τραγούδι αυτό ενδείκνυται αν έχετε να βρεθείτε καιρό. Θα σας φύγει η ένταση και όσο εσύ του λες να "Slow down" εκείνος τόσο πιο turbo θα γίνεται και δε θα μπορεί να περιμένει για τη συνέχεια. Άντε καλά να περάσεις!

CatPower - Keep on runnin'



Yπό φυσιολογικές συνθήκες αυτό θα ήταν απλά ένα ακόμα τραγούδι γκρίνιας. Όταν όμως η φωνή της CatPower έρχεται και καταρρίπτει κάθε normalite που ήξερες μέχρι πρότινος, τότε ακόμα κι αυτό το κομμάτι που απαιτεί από τον πόλο έλξης σου να κάνει επιτέλους όλα εκείνα που σου έχει τάξει, είναι ερωτικό και σέξι. Ίσως  αν συρθείς λίγο επάνω του όπως επιτάσσει το κομμάτι, να καταφέρεις να κερδίσεις κάτι από αυτά που ζητάς.

Tricky - Messing with my brains




To τραγούδι που ακούς και δαγκώνεις ασυναίσθητα σεξουαλικά τα χείλη σου. Ο Tricky έχει βρει τη μαγική συνταγή και παίζει με το μυαλό σου, ακριβώς έτσι όπως θα ήθελες να κάνει κάθε άντρας, ώστε να είσαι εσύ που θα ανυπομονείς να σε ρίξει στο κρεβάτι. Οι στίχοι ακούγονται σαν το μουρμουρητό εκείνο που βγαίνει από το στόμα και των δύο κατά τη διάρκεια του σεξ και μια δόση από soft dubstep δίνει στο κομμάτι αυτό την ένταση που θες να έχει και το βράδυ μαζί του.

Jose Nunez feat. Tania - Bilingual



Αυτό το κομμάτι ήταν μια πρόταση αναγνώστη στην προηγούμενη λίστα που είχαμε δημιουργήσει (για να ξέρετε ότι δίνουμε σημασία σε αυτά που μας λέτε). Το άκουσα μετά προσοχής και είπα "ναι αυτό πρέπει να μπει και στην επόμενη". Εδώ μιλάμε για ένα τραγούδι που απευθύνεται σε ζευγάρια που έχουν πάει το θέμα "σεξ" ένα επίπεδο πιο κάτω. Η ικανοποίηση που προσφέρει ο εραστής στην κοπέλα που "απαγγέλει" στίχους σ΄αυτά τα 4.30 λεπτά, έχει τη δυνατότητα να την κάνει δίγλωσση, αφού μας μιλά εκτός από αγγλικά και ισπανικά. Εννοείται πως το περιεχόμενο αφορά στο τι άλλο θέλει να της κάνει. Ακούστε τις προτάσεις της, δεν είναι κακές.

 

Snake River Conspiracy - Love Song


Kάπου εδώ θα ήθελα να ευχαριστήσω τους αναγνώστες με άποψη που πρότειναν διαμάντια όπως αυτό εδώ. Ένα ρεμίξ του κλασικού "Love Song", με ρυθμό, μπάσα, έκφυλη, σεξουαλική γυναικεία φωνή και το "I will always love you" δεν ακουγόταν ποτέ τόσο πραγματικό, αλλά και άρρωστα σέξι ταυτόχρονα. Να το χρησιμοποιήσετε όταν η κατάσταση θα είναι προχωρημένη, αντενδείκνυται για προκαταρκτικά, μην έχουμε και κανένα ατύχημα.

 

Six By Seven - Another Love Song



Post rock και στο σεξ; Γιατί όχι; Όταν πρόκειται για "Ένα ακόμα τραγούδι αγάπης" το οποίο είναι τόσο επικό όσο αυτό εδώ, δε μπορείς παρά να το χρησιμοποιήσεις στις ιδιαίτερες στιγμές με τον αγαπημένο σου. Επίσης δεν το προτείνουμε για προκαταρκτικά. Παρά την "ήρεμη" εισαγωγή του, στη συνέχεια "δίνει πόνο" και ταιριάζει περισσότερο για το κυρίως πιάτο.

N.E.R.D. - Hypnotize U    




Ο Pharrell Williams ήταν σέξι και ήξερε πώς να το δείχνει αυτό πολύ πριν γίνει ο Pharrell που ξέρουμε σήμερα. Όταν τραγουδούσε με το ψευδώνυμο N.E.R.D. είπε κι αυτό το κομμάτι - ερωτική εξομολόγηση σε μια γκόμενα που του άρεσε. Με μια υπερσεξουαλική ψεύτικη φωνή (εντάξει όχι δεν το κάνει τόσο καλά όσο ο Justin Timberlake), της λέει πως θέλει να την υπνωτίσει και της ψιθυρίζει πόσο θέλει να την αγγίξει, πλησιάζντας τα χείλη του θανάσιμα κοντά στα δικά της. Ποπ κόλαση.

Madonna - Justify My Love



To Madonnάκι κάνει διπλή είσοδο απόψε και αυτή η ρετρό σεξουαλικότητά της είναι αυτό που μας έχει λείψει και από εκείνη, αλλά καμια φορά και από τις γυναίκες του σήμερα. Πέρα από ακουστικό teasing, το βιντεοκλίπ του κομματιού αυτού είναι ένα τρόπον τινά soft porn που γυρίζει γύρω από την πηγή και δεν πίνει ποτέ νερό. Δείτε το μαζί και θα ξεδιψάσετε παρέα μόλις τελειώσει. Μιλήστε για τα όνειρα, τους φόβους και τις φαντασιώσεις σας.

Prince- Sexy Motherfucker



Για τους λάτρεις του Barry White, θα ήθελα να σας λυπήσω και να σας πω πως κανείς πια δεν κάνει τίποτα βάζοντας Barry στα ηχεία. Εκτός αν έχετε θεματική βραδιά. Αντ' αυτού η πρότασή μου είναι ο υπέρτατος "Πρίγκιπας" που με attitude γόη και με ζηλευτή αυτοπεποίθηση "τα ρίχνει" στο αντικείμενο του πόθου του, χωρίς να καταπιέζει φυσικά τυχόν βογγητά που μπορεί να του ξεφύγουν. Δε θέλω να σκέφτομαι τι μπορεί να έκανε κατά την ηχογράφηση.

 

FKA twigs - Papi Pacify




H FKA twigs πρόκειται να απασχολήσει ακόμα περισσότερο την ποπ - trip hop σκηνή στα χρόνια που θα έρθουν. Είναι ανεπιτήδευτα σέξι, λέει μια λέξη, βγάζει ένα ουρλιαχτό και μυρίζει παντού σεξ. Τα βιντεοκλιπ της είναι αρρωστημένα όμορφα, όπως και η ίδια. Το "Papi pacify" έχει πρωταγωνιστές την ίδια κι έναν τεραστίων διαστάσεων έγχρωμο άντρα. Δε χρειάζεται να σου πω περισσότερα για να το δεις και να το ακούσεις. Προτείνουμε να μπει κάποια στιγμή προς το τέλος της πράξης.

Πηγή: http://ladylike.gr/

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ