Γιάννης Βαρδής για το «αστείο» ότι «έφυγε» ο πατέρας του: «Κάποιος να μου βρει τον κύριο που έγραψε ότι έφυγε ο πατέρας μου. Να μάθω ποιος ήθελε να πάρει ακόμα και τώρα λάμψη από ένα φωτεινό άνθρωπο»

Αργά το απόγευμα σήμερα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο απο το σπίτι του στην Παιανία σε Ιδιωτικό Νοσοκομείο των Βορείων προαστίων ο κορυφαίος μουσικοσυνθέτης Αντώνης Βαρδής.

Αργά το απόγευμα σήμερα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο απο το σπίτι του στην Παιανία σε Ιδιωτικό Νοσοκομείο των Βορείων προαστίων ο κορυφαίος μουσικοσυνθέτης Αντώνης Βαρδής.



Ο Αντώνης Βαρδής υποβλήθηκε στην δεύτερη ακτινοβολία ακολουθώντας το πρόγραμμα των θεραπειών του. Μαζί του σύμφωνα με πληροφορίες η σύντροφός του Φιλοθέη και ο γιός του Γιάννης.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν πώς όλαν πήγαν καλά. Σκοπός και στόχος των ακτινοβολιών είναι η αντιμετώπιση της αιτίας που επέφερε την παράλυση στην δεξιά πλευρά του καλλιτέχνη.

Αργά το βράδυ η οικογένεια επέστρεψε στο σπίτι. Οι ίδιες πηγές ανέφεραν πώς ο Αντώνης Βαρδής ήταν ευδιάθετος δεν μιλούσε ενώ φάνηκε πώς έχει χάσει πολλά κιλά.

Ωστόσο, στο ίντερνετ είχε προλάβει να δράσει το "ράδυο αρβύλα", με πολλά blog να μεταδίδουν ότι : "Έχασε τη μάχη με την επάρατη νόσο ο διάσημος και αγαπητός τραγουδιστής και τραγουδοποιός, Αντώνης Βαρδής. Πριν από λίγη ώρα, ο καλλιτέχνης "έσβησε", ενώ νοσηλευόταν σε ιδιωτικό νοσοκομείο, όπου είχε εισαχθεί πριν από λίγες εβδομάδες, μετά από επιπλοκές που είχε στην υγεία του"

Η απάντηση ήρθε σχεδόν άμεσα από τον γιό του Αντώνη Βαρδή, Γιάννη, μέσω twitter:



Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ