Στις ρίζες μου πήγα: Λαγκάδια της γιαγιάς, Τρόπαια του παππού: συνάντησα τον Λεωνίδα Νικολόπουλο 90 χρόνων πρωτεξάδελφο του συνονόματου μπαμπάκα μου - Συγκινητικό! (φωτό)

Λαγκάδια Γορτυνία Αρκαδία με φόντο μια γκλίτσαΛαγκάδια πνεύμονας πρασίνου πανέμορφο χωριό καταπληκτικών κτιστάδωνSelfie στο χωριό της γιαγιάς Ζωγραφίας ΔασκαλάκηΤρόπαια ! Στου παππού Βασίλη το χωριό πρωτοσυναντώ τον 90 χρονο Λεωνίδα Νικολόπουλο πρώτο εξάδελφο του μπαμπά μου. Μεγάλη συγκίνηση.Μου μιλάει για τον μπαμπά μου όταν ήταν νέος. Άκουσα με δάκρυα κ εκείνος επίσης μου μιλούσε δακρύζοντας για τις αναμνήσεις του «τσίφτη» μπαμπάκα μου: ήταν κομψός μου λέει κι ας είμαστε σε χωριό!Αυτό το υπέροχο ζευγάρι των Νικολοπουλαίων μεγάλωσαν 6 παιδιά! Οι δυο κόρες στην Αμερική Ντητρόιτ και Σικάγο.


 
Όλο ευχές μου έδινε η γιαγιά που καθόταν στο πλατύσκαλο με τον παππού. Αγαπιούνται εδώ και 70 χρόνια!!!Τρόπαια μοντέρνα παρακαλώΣτο χωριό του μπαμπά μου με κατέπληξε το σούπερ σύγχρονο σύστημα συλλογής σκουπιδιών ! ΜπράβοSelfie στην πλατεία με το σπίτι - πανδοχείο - κρεοπωλείο του παππού μουΧαμογελάω γιατί προνόησε η μαμά μου να πουληθεί γιατί ο ΕΝΦΙΑ καραδοκούσε ...Βλέπετε την βρύση; Κάποτε Όταν Ήμουν παιδί ήταν σιδερένια και μαζεύαμε από εκεί  το νερό για να πιούμε όταν πήγαινα για ολιγοήμερες διακοπές. Είχα να πάω πολλά χρόνια Π.Τ. : προ τηλεοράσεως ...Τα υπέροχα ΛαγκάδιαΕυτυχώς η τηλεόραση μου στέρησε τις ρίζες μου αλλά δεν μου πήρε την καρδιά μου .. Την ένοιωσα να χτυπάει δυνατά όταν με αγκάλιασε ο Λεωνίδας Νικολόπουλος και με έκανε να αισθανθώ περήφανη για τον συγγενή μου που δούλεψε τίμια μια ζωή με τα κοπάδια των προβάτων του ..

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Tags