Η Πρεμιέρα μου στο FocusWebTV με την εκπομπή: ''Από Καρδιάς'' - Καλεσμένη η Λούκα Κατσέλη

Η Λούκα Κατσέλη στην εκπομπή "Από Καρδιάς"Από Καρδιάς: Λούκα Κατσέλη - Μέρος Α' Από Καρδιάς: Λούκα Κατσέλη - Μέρος Β'Από Καρσιάς: Λούκα Κατσέλη - Μέρος Γ'Η Λούκα Κατσέλη σε μια συνέντευξη από καρδιάς στην Ειρήνη Νικολοπούλου , στο στούντιο του FOCUS WEBTV  μιλάει για την ζωή της, την οικογένεια της, την πολιτική της καριέρα, την μεγάλη της αγάπη, τον Γεράσιμο Αρσένη. Εκτός των άλλων είπε : ... μπορούν οι δανειστές με μια απόφαση του δικαστηρίου του Λουξεμβούργου να κατάσχουν περιουσιακά στοιχεία του τόπου ... στην κυβέρνηση Παπανδρέου μπήκαν λάθος άνθρωποι σε λάθος θέσεις  ... στην χώρα υπάρχει ένα κλειστό κύκλωμα εξουσίας..

Η Λούκα Κατσέλη στην εκπομπή "Από Καρδιάς"



Από Καρδιάς: Λούκα Κατσέλη - Μέρος Α'
Από Καρδιάς: Λούκα Κατσέλη - Μέρος Β'
Από Καρσιάς: Λούκα Κατσέλη - Μέρος Γ'



Η Λούκα Κατσέλη σε μια συνέντευξη από καρδιάς στην Ειρήνη Νικολοπούλου , στο στούντιο του FOCUS WEBTV  μιλάει για την ζωή της, την οικογένεια της, την πολιτική της καριέρα, την μεγάλη της αγάπη, τον Γεράσιμο Αρσένη.

Εκτός των άλλων είπε : ... μπορούν οι δανειστές με μια απόφαση του δικαστηρίου του Λουξεμβούργου να κατάσχουν περιουσιακά στοιχεία του τόπου ... στην κυβέρνηση Παπανδρέου μπήκαν λάθος άνθρωποι σε λάθος θέσεις  ... στην χώρα υπάρχει ένα κλειστό κύκλωμα εξουσίας..











Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ