Μόνο για γυναίκες: Μάθετε ποια είναι τα σαγηνευτικά χαρακτηριστικά του ζωδίου σας που τραβούν τους άνδρες σαν μαγνήτης και εκμεταλλευθείτε τα στο έπακρο!

Δες το δικό σου ζώδιο και μάθε πώς θα ελκύσεις τον άντρα που σε ενδιαφέρει…

Δες το δικό σου ζώδιο και μάθε πώς θα ελκύσεις τον άντρα που σε ενδιαφέρει…


ΚΡΙΟΣ
Μπορεί να διαθέτεις ένα τολμηρό πνεύμα και έναν μακρύ κατάλογο από συναρπαστικές περιπέτειες που θέλεις να ζήσεις και κάθε στοιχείο του να διεγείρει μια ακόρεστη περιέργεια μέσα σου. Αυτή τη ζωτικότητα χρειάζεσαι για να είσαι σε επαφή με το αντικείμενο της αγάπης σου. Όταν ασχολείσαι πλήρως με το δικό σου ταξίδι, θα αναγκαστεί να σε ακολουθήσει.

ΤΑΥΡΟΣ
Είσαι ένα αισθησιακό πλάσμα, που απολαμβάνει το καλό φαγητό, τα απαλά χάδια, τα γυαλιστερά κοσμήματα, την αίσθηση της γης κάτω από τα πόδια του, ενώ φροντίζει να έχει μερικά ευρώ στο πορτοφόλι του. Όταν θα ικανοποιήσεις όλες τις αισθήσεις σου, με τα πράγματα που εκτιμάς πολύ, θα κάνεις τον εαυτό σου ακαταμάχητο για όλους τους γύρω σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Είσαι σέξι όταν μιλάς και γοητευτική όταν σκορπάς έξυπνες πληροφορίες. Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι ο αυθάδης και παιχνιδιάρικος τρόπος σου, μπορεί να σε βάλει στο ραντάρ κάθε άντρα γύρω σου. Μερικές φορές το μην τα αποκαλύπτεις όλα, είναι πιο ελκυστικό από το να τα μαθαίνεις όλα. Να έχεις στρατηγική!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μπορεί να σε κατηγορούν για κατήφεια και γκρίνια, αλλά θα ήταν προτιμότερο να διοχετεύσεις αυτά τα έντονα συναισθήματα με έναν θετικό τρόπο. Καταρχάς, πράξε μόνο όταν αισθάνεσαι ότι έχεις τον πλήρη έλεγχο και προσπάθησε να μην παρουσιάζεσαι σαν άτομο που έχεις ανάγκη κάτι/κάποιον πάρα πολύ. Αντί αυτού, όταν νιώθεις μια έντονη επιθυμία για κάποιον, βάλε το συναίσθημά σου σε μια μορφή τέχνης ή χρησιμοποίησέ το για να τροφοδοτήσεις τα σχέδια και τη δουλειά σου. Ο ψυχισμός σου, σε κάνει μια καταπληκτική δημιουργό γι” αυτό θα θέλξεις αυτόν που θέλεις.

ΛΕΩΝ
Παρουσίασε τον εαυτό σου με περισσότερη λάμψη. Γέμισε με αυτοπεποίθηση, ψηλά τους ώμους, την κοιλιά μέσα, το στήθος έξω, αύξησε το εσωτερικό χαμόγελό σου και να δεις πως θα ελκύσεις έναν από τους καλύτερους υποψηφίους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Δεδομένου ότι είσαι ένα άτομο που στοχεύει στην αυτοβελτίωση, έχεις επίγνωση των ελαττωμάτων σου. Είναι γεγονός, ότι μπορείς να καταπολεμήσεις τα τρωτά σημεία σου και να ενισχύσεις τις αδυναμίες σου. Επίσης, καλό είναι να συνειδητοποιήσεις ότι δεν χρειάζεται να κρύψεις τίποτα. Αγκάλιασε αυτά τα ελαττώματα και τις αδυναμίες, επειδή είναι ακριβώς αυτό που σε κάνει ακαταμάχητα ελκυστική.

ΖΥΓΟΣ
Πρέπει να καταλάβεις ότι όταν χάνεις από την ισορροπία του εσωτερικού «ζυγίσματός» σου, δεν είναι σέξι. Αυτό θα το καταφέρεις όταν ακολουθήσεις την έμφυτη αίσθηση της ισορροπίας σου και περιποιηθείς τον εαυτό σου με την ίδια φροντίδα και προσοχή που δίνεις στους άλλους. Σημείωσε ότι η αυτοθυσία ή η μεγάλη προθυμία να ευχαριστήσεις τους άλλους, είναι ένα σημάδι ανασφάλειας. Αντ” αυτού, μπορείς να εμπνεύσεις σεβασμό, με το να σεβαστείς τον εαυτό σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι περισσότεροι άνθρωποι θα δηλώσουν ξεκάθαρα τι θέλουν και θα περιμένουν τους άλλους να τους το δώσουν. Υπάρχει κάτι μέσα σου, ωστόσο, που γνωρίζει ότι μια σχέση μπορεί να γίνει πολύ πιο συναρπαστική. Τα ταλέντα σου βρίσκουν απόλυτη εφαρμογή στη μελέτη και την εκτέλεση της έλξης ως τέχνη. Η αποπλάνηση δεν είναι παιδικό παιχνίδι. Χρειάζεται εκλέπτυνση, ανιδιοτέλεια και υπομονή για να χτίσεις ένα υπέροχο μυστήριο για τους άλλους να σε ανακαλύψουν κι εσύ το γνωρίζεις καλά!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Συνεχώς διευρύνεις τις γνώσεις, το δίκτυο και τους πόρους σου. Για εσένα, η προσέγγιση μπορεί να είναι ένας τρόπος ζωής και είσαι στα καλύτερά σου όταν κάνεις ό, τι χρειάζεται για να είσαι πιο ευέλικτη, ανεκτική και τρυφερή. Είτε μαθαίνεις zumba, είτε εργάζεσαι για απόρους, ή απλά προσπαθείς να καταλάβεις ένα δύσκολο αφεντικό, όταν τοποθετείς τον εαυτό σου εκεί έξω, η προσπάθειά σου είναι ευγενής και γι” αυτό ελκυστική.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Άφησε την διστακτικότητα και την αμηχανία στους ερασιτέχνες, γιατί εσύ ξέρεις τι θέλεις και έχεις την αυτοπεποίθηση να το κερδίσεις. Μην απολογείσαι για την τόλμη σου – είναι αυτό που γυρίζει τα κεφάλια και κάνει τους άνδρες να σε προσέχουν. Όμως, δεν πρέπει πάντα το άμεσο να είναι και πολύ τολμηρό. Για παράδειγμα, αντί να ζητήσεις ευθέως από έναν άντρα να βγείτε, είναι πιο αποτελεσματικό να φλερτάρεις με τόλμη, περνώντας το μήνυμα ότι είσαι διαθέσιμη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ίσως είναι ο τρόπος που χορεύεις, γελάς ή μαγειρεύεις. Ο τρόπος που μπορείς να χάσεις τον εαυτό σου σε μια εκστατική στιγμή, αφήνοντας εντελώς να ξεφύγεις από κάθε όριο, συνείδηση, «εγώ» ή παράδοση. Τα μάτια των αντρών παρατηρούν το θερμό πάθος σου για τη ζωή και συνειδητοποιούν ότι θα μπορούσε να είναι και γι” αυτούς. Αυτό, πίστεψέ με, τους κάνει να αισθάνονται ισχυροί και έτσι, ισχυρά, έλκονται κι εκείνοι από εσένα.

ΙΧΘΥΕΣ
Εισχωρείς κατευθείαν στην ψυχή των ανθρώπων κι αυτό απαιτεί να ξεχάσεις προσωρινά τις δικές σου απόψεις, τις ανησυχίες και τα συναισθήματά σου και να γλιστρήσεις στην προοπτική του άλλου ατόμου. Ως αποτέλεσμα, ο σύντροφός σου αισθάνεται ότι τον καταλαβαίνεις πλήρως. Με την επίτευξη αυτής της ασυνήθιστης ένωσης, πες μου, πως γίνεται να μην αναγνωρίσει πως είσαι ένα σπάνιο και ιδιαίτερα ελκυστικό άτομο;

Πηγή: astrology.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ