Λουθ Καζάλ: Η μούσα του Αλμοδοβάρ, η «Ντίβα της Ιβηρικής» με την αισθαντική φωνή στην Ελλάδα! Τραγουδάει με την «ψυχή της» η «Alma», σε μια παγκόσμια περιοδεία που σαρώνει!

Η μούσα του Πέδρο Αλμοδοβάρ, η «Ντίβα της Ιβηρικής» με την αισθαντική φωνή, η Ισπανίδα ερμηνεύτρια Λουθ Καζάλ, επισκέπτεται την Ελλάδα, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της, για να παρουσιάσει ένα «έμψυχο» μουσικό ταξίδι, με τίτλο «Alma» («Ψυχή»), σε τρεις μοναδικές βραδιές, στην Πάτρα, τη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα.

Η μούσα του Πέδρο Αλμοδοβάρ, η «Ντίβα της Ιβηρικής» με την αισθαντική φωνή, η Ισπανίδα ερμηνεύτρια Λουθ Καζάλ, επισκέπτεται την Ελλάδα, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της, για να παρουσιάσει ένα «έμψυχο» μουσικό ταξίδι, με τίτλο «Alma» («Ψυχή»), σε τρεις μοναδικές βραδιές, στην Πάτρα, τη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα.



Η σπουδαία ερμηνεύτρια με την παγκόσμια ακτινοβολία, τη δυναμική παρουσία, το πάθος, την εκφραστικότητα, την ένταση και τη μελωδικότητα της φωνής της, θα εμφανιστεί στο Ρωμαϊκό Ωδείο Πατρών στις 8 Σεπτεμβρίου, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης στις 9 Σεπτεμβρίου, και στο Ηρώδειο την Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου, στις 9 το βράδυ.

Τραγούδια που υμνούν τη ζωή και τον έρωτα

Το κοινό θα ταξιδέψει στον κόσμο των αισθήσεων μέσα από τραγούδια που υμνούν τη ζωή και τον έρωτα, συνοδευόμενα από ορχήστρα σπουδαίων σολίστ και ερμηνευμένα από τη διασημότερη εκπρόσωπο της ισπανόφωνης μουσικής σκηνής. Πέρα από τα θρυλικά «Piensa en mi» και «Un ano de amor», τους μεγαλύτερους θησαυρούς της μητρικής της γλώσσας, η Λουθ Καζάλ θα ερμηνεύσει αξεπέραστες μελωδίες, πολυαγαπημένα και αλησμόνητα μπολερό, ταγκό και φλαμένκο. Διαχρονικές και οικουμενικές ανθρώπινες ιστορίες για τη ζωή, τον έρωτα, την προδοσία, την ελπίδα, το καταλυτικό, απόλυτο και αιώνιο πάθος, που αφηγείται με τον χαρακτηριστικό προσωπικό της τρόπο.

Πρέσβειρα του ισπανικού πολιτισμού

Η Λουθ Καζάλ είναι μία πρέσβειρα της δύναμης της ανθρώπινης ψυχής και του ισπανικού πολιτισμού, η διασημότερη εκπρόσωπος της μουσικής σκηνής της πατρίδας της παγκοσμίως, η σύγχρονη Ευρωπαία ντίβα, με τα 24 συνολικά άλμπουμ και εκατομμύρια πωλήσεις. Η μεγάλη αυτή τραγουδίστρια, που εισήγαγε το ροκ στην Ισπανία εξάγοντας, ταυτόχρονα, με απίστευτη επιτυχία, τη δική της μουσική παράδοση σε όλο τον κόσμο, κερδίζοντας διακρίσεις και βραβεία, όπως το φημισμένο Goya, πειραματίζεται συνεχώς με νέα είδη, συνεργαζόμενη με πολλούς αναγνωρισμένους και σημαντικούς καλλιτέχνες.

Είτε ερμηνεύει ποπ και ροκ μπαλάντες, είτε μπλουζ και φλαμένκο, παραμένει πάντα η πιο πληθωρική, ζεστή και ευαίσθητη φωνή της εποχής της, που προκαλεί τις αισθήσεις και κερδίζει το στοίχημα απέναντι στον σπάνιο συνδυασμό, ανάμεσα στην υψηλή αισθητική και την αυθεντική λαϊκότητα, ανάμεσα στην αληθινή τέχνη και τη μαζική ανταπόκριση του κοινού, αποδεικνύοντας ότι μπορούν κάλλιστα να συνυπάρχουν.

Πληροφορίες
Ωδείο Ηρώδου Αττικού: Πεζόδρομος Διονυσίου Αρεοπαγίτου, Μακρυγιάννη - Αθήνα, τηλ.: 210 3241807. Τιμές εισιτηρίων: διακεκριμένη ζώνη: 70 ευρώ, Α’ ζώνη: 58 ευρώ, Β’ ζώνη: 45 ευρώ, Γ’ ζώνη: 35 ευρώ, άνω διάζωμα: Δ΄ ζώνη: 23 ευρώ, Ε΄ ζώνη (φοιτητικά  - ανέργων - πολυτέκνων - ΑΜΕΑ): 15 ευρώ. Προπώληση: Πανεπιστημίου 39 (εντός Στοάς Πεσμαζόγλου), καταστήματα Public σε όλη την Ελλάδα, τηλεφωνικά: 210 7234567, ηλεκτρονικά: ticketservices.gr.

naftemporiki.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ