Η διάσημη pop star Jessie Ware για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου

Στα πλαίσια του Reworks Festival, η Jessie Ware, ένα pop φαινόμενο που κατέκτησε τα charts σε όλο τον κόσμο, έρχεται στην Θεσσαλονίκη για πρώτη φορά, για μια μοναδική συναυλία στον open air χώρο του Μύλου!

Στα πλαίσια του Reworks Festival, η Jessie Ware, ένα pop φαινόμενο που κατέκτησε τα charts σε όλο τον κόσμο, έρχεται στην Θεσσαλονίκη για πρώτη φορά, για μια μοναδική συναυλία στον open air χώρο του Μύλου!



H μελωδική Jessie Ware αποτελεί μία από τις πιο αναγνωρίσιμες φωνές σήμερα στον χώρο της pop, με κομμάτια τα οποία κυριάρχησαν στα charts όπως “Wildest Moments”, “Running”, “Imagine it was us”, “If you are never gonna move” και άλλα. Από τα media περιγράφεται ως ο "συνδετικός κρίκος ανάμεσα στην Adele και την Sade" και αποτελεί την νέα εμβληματική προσωπικότητα της Βρετανικής σύγχρονης μουσικής σκηνής.
H Jessie Ware εισέβαλε στην συναίσθησή μας ως μία ‘ανάσα’ νέου αέρα στην θηλυκή pop του 2012, με την ντελικάτη soul pop του ντεμπούτου της άλμπουμ ‘Devotion’, που υπήρξε από τα πιο πολυσυζητημένα άλμπουμ της χρονιάς. Από το άλμπουμ ξεπήδησαν μερικά από τα πιο δημοφιλή soul pop singles της χρονιάς όπως τα “Wildest Moments”, “Running” και “Night Light”.  

Μεσολάβησαν δύο χρόνια από τότε και η Jessie είναι έτοιμη να μας παρουσιάσει την μουσική της εξέλιξη όπως έχει αποτυπωθεί στο καινούργιο της άλμπουμ ‘Tough Love’ που θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο.

Το ομώνυμο πρώτο single ‘Tough Love’ καθώς και το δεύτερο ‘Say You Love Me’, με έναν ποιητικό και έντονο συγκινησιακά τρόπο προετοίμασαν τον ‘δρόμο’ για τον νέο της άλμπουμ που θα παρουσιάσει ζωντανά στην πρώτη της εμφάνιση στην Θεσσαλονίκη στο Reworks Festival το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου.

Στο Reworks θα παρουσιάσει μια μοναδική συναυλία με όλες τις αγαπημένες της επιτυχίες, και όχι μόνο. Ένα πάρτι που θα ετοιμάσει το έδαφος για χορό ως το πρωί!
Μάθετε περισσότερα στο www.reworks.gr
Προπώληση εισιτηρίων για το REWORKS:
Μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας online από την ιστοσελίδα www.tickethour.com

Τιμές εισιτηρίων:  
  
-   Εισιτήριο Τετάρτης- (17.9.2014) ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: 20 ευρώ προπώληση_ 25 ευρώ ταμείο
-    Εισιτήριο τριημέρου (19,20 & 21.9.2014): SOLD OUT

-    Μονοήμερο εισιτήριο Παρασκευής 19.9.2013 BLOCK 33: 13 ευρώ προπώληση_ 17 ευρώ ταμείο
 
-     Μονοήμερο εισιτήριο Σαββάτου 20.9.2014 _Μύλος: 26 ευρώ προπώληση_ 31 ευρώ ταμείο
 
-   Μονοήμερο εισιτήριο Κυριακής 21.9.2013_ THE MET HOTEL Rooftop: SOLD OUT

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ