Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Στη διαστημική πτήση της Virgin Galactic το 2015 θέλει να τραγουδήσει η Lady Gaga-Ντουέτο με τον Ντέιβιντ Μπόουι !

Η Lady Gaga πρόκειται να τραγουδήσει στην πρώτη διαστημική πτήση της Virgin Galactic το 2015 και ήδη κάνει σχέδια για ένα ντουέτο με τον Ντέιβιντ Μπόουι! Πηγές αναφέρουν ότι η Gaga θέλει διακαώς να συνεργαστεί με τον Βρετανό σταρ, αλλά αυτό θα είναι εξαιρετικά δύσκολο (και ακριβό) για τους διοργανωτές.

Η Lady Gaga πρόκειται να τραγουδήσει στην πρώτη διαστημική πτήση της Virgin Galactic το 2015 και ήδη κάνει σχέδια για ένα ντουέτο με τον Ντέιβιντ Μπόουι! Πηγές αναφέρουν ότι η Gaga θέλει διακαώς να συνεργαστεί με τον Βρετανό σταρ, αλλά αυτό θα είναι εξαιρετικά δύσκολο (και ακριβό) για τους διοργανωτές.Ο λόγος είναι ότι ο Μπόουι έχει αποσυρθεί από τις ζωντανές εμφανίσεις μετά από καρδιακό επεισόδιο που υπέστη το 2004, κατά την διάρκει συναυλίας στην Γερμανία. Η τελευταία εμφάνιση του Ziggy Stardust επί σκηνής ήταν το 2006 με την Alicia Keys, στα πλαίσια φιλανθρωπικής διοργάνωσης.

Αν και ο Βρετανός σταρ είχε αρνηθεί την προσφορά που του έγινε για να τραγουδήσει στους πρόσφατους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, η Gaga ελπίζει ότι το δέλεαρ μιας συναυλίας στο διάστημα να τον κάνει να αναθεωρήσει την γνώμη του. Η αμερικανίδα τραγουδίστρια δήλωσε παράλληλα κατενθουσιασμένη με την διαστημική συναυλία και ήδη κάνει σχέδια για την παράσταση της.

Το εισιτήριο για την πρώτη πτήση της Virgin Galactic, η οποία θα μεταφέρει ταξιδιώτες στα όρια του Διαστήματος, κοστίζει 153,000 λίρες και μέχρις στιγμής περίπου 700 άτομα έχουν κάνει κράτηση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ