Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Αυτά είναι τα 3 βήματα που θα φέρουν την επιτυχία στην... πόρτα σας! (βίντεο)

Στις Σεμινάρια Καλοζωίας της Όπρα, βρήκαμε ένα διαμαντάκι! Την 5λεπτη ομιλία του Τόνι Ρόμπινς, σχετικά με το πώς να προσελκύσουμε την επιτυχία ακολουθώντας 3 μεθόδους.

Στις Σεμινάρια Καλοζωίας της Όπρα, βρήκαμε ένα διαμαντάκι! Την 5λεπτη ομιλία του Τόνι Ρόμπινς, σχετικά με το πώς να προσελκύσουμε την επιτυχία ακολουθώντας 3 μεθόδους.

Ο Τόνι Ρόμπινς είναι συγγραφέας και ομιλητής παρακινητικής ψυχολογίας και βελτίωσης της καθημερινότητας. Και σε αυτή την μικρή του εμφάνιση, παραθέτει τους τρόπους να αλλάξουμε ζωή, να φέρουμε κοντά μας την επιτυχία, να διεκδικήσουμε κοινώς την ευτυχία:

  1. Δεν πάμε πουθενά χωρίς στρατηγική. Πάντα σχεδιάζουμε ένα πλάνο, με τελικό προορισμό το ιδανικό αποτέλεσμα. Τίποτα δεν ξεκινάμε χωρίς στόχο, γιατί διαφορετικά δεν ξέρουμε προς ποια κατεύθυνση θα πρέπει να τρέξουμε. Για παράδειγμα λοιπόν, λέμε πως θέλουμε να χάσουμε τα περιττά κιλά, ή να κάνουμε τη σχέση μας πιο ευτυχισμένη, ή να καταξιωθούμε επαγγελματικά. Σκεφτόμαστεμεποιοντρόποθαπετύχουμετοσκοπόμας.

  2. Λέμε στον εαυτό μας την αλήθεια. Εάν για παράδειγμα, εθελοτυφλούμε λέγοντας πως είμαστε βαρυκκόκαλοι, δεν θα χάσουμε ποτέ αυτά τα κιλά που μας στεναχωρούν. Ή αν ρίχνουμε μονίμως το φταίξιμο στους άλλους συναδέλφους για δικούς μας λάθος χειρισμούς, δεν θα ανέβουμε ποτέ στην ιεραρχία.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο και δείτε το βίντεο στο tsempelidou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ