Φώτης Κουβέλης ''Από Καρδιάς'' στην Ειρήνη Νικοπολούλου για το Focus WebTV

Από Καρδιάς: Φώτης Κουβέλης - Μέρος Α' Από Καρδιάς: Φώτης Κουβέλης - Μέρος Β' Από Καρδιάς: Φώτης Κουβέλης - Μέρος Γ' Ο Φώτης Κουβέλης σε μια συνέντευξη από καρδιάς στην Ειρήνη Νικολοπούλου ,στο FOCUSWEBTV  μιλάει για την ζωή του, την οικογένεια του, την Δημοκρατική Αριστερά αλλά και για το μέλλον αυτής της χώρας. Εκτός των άλλων είπε : Υπάρχουν ζητήματα που μέσα στην χώρα μας πρέπει να αλλάξουν. .Αυτά που δημιούργησε το πελατειακό κράτος με μια πολιτική η οποία γέννησε την κοινωνία, δημιούργησε την κοινωνία με τεράστιες ανισότητες...


Από Καρδιάς: Φώτης Κουβέλης - Μέρος Α'

Από Καρδιάς: Φώτης Κουβέλης - Μέρος Β'
Από Καρδιάς: Φώτης Κουβέλης - Μέρος Γ'


Ο Φώτης Κουβέλης σε μια συνέντευξη από καρδιάς στην Ειρήνη Νικολοπούλου ,στο FOCUSWEBTV  μιλάει για την ζωή του, την οικογένεια του, την Δημοκρατική Αριστερά αλλά και για το μέλλον αυτής της χώρας.

Εκτός των άλλων είπε : Υπάρχουν ζητήματα που μέσα στην χώρα μας πρέπει να αλλάξουν. .Αυτά που δημιούργησε το πελατειακό κράτος με μια πολιτική η οποία γέννησε την κοινωνία, δημιούργησε την κοινωνία με τεράστιες ανισότητες. Τα σκληρά μέτρα του μνημονίου για την κοινωνία και τους εργαζόμενους ισοπέδωσαν την κοινωνική ζωή και ταυτόχρονα δεν είχαν αποτελέσματα. Όχι δεν υπάρχει περίπτωση προεκλογικής συνεργασίας με τον Αλέξη Τσίπρα. Για να δημιουργηθεί ένα ενιαίο μέτωπο της αριστεράς πρέπει να αντιμετωπιστούν όλα εκείνα τα οποία είναι υπαρκτά προβλήματα πολιτικών διαφορών, προγραμματικών αντιθέσεων αλλά ακόμη και αντίπαλων θέσεων. Δεν αρκεί το γεγονός ότι όλες οι δυνάμεις καταψήφισαν το μνημόνιο.. Τα πυροτεχνήματα και τα κοινωνικά τερτίπια δεν παράγουν ρεαλιστική πολιτική. Όχι μόνο δεν θα μειωθούν οι συντάξεις αλλά πρέπει να αναταχθούν όπως και το μεροκάματο. Εκείνο που με συγκλονίζει κάθε μέρα και αυτό που με κάνει πιο επίμονο στην πολιτική δεν είναι τι μου λένε, είναι το βλέμμα της αγωνίας, η σιωπή και η αβεβαιότητα που είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπα τους.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ