Ύμνοι της Lady Gaga για την Ελλάδα: «Εσείς έχετε εμπνεύσει αιώνες τώρα την τέχνη παγκόσμια- Εσείς είστε τα πάντα. Η ιστορία, η δημιουργία η τέχνη»-Ποιοί έδωσαν το παρών στο ΟΑΚΑ

Η μεγάλη συναυλία της χρονιάς με τη Lady Gaga στη σκηνή του ΟΑΚΑ είναι γεγονός με την εκκεντρική τραγουδίστρια να μιμήθηκε λίγο την αρχαία Ελλάδα και να ντύθηκε σαν πρωθιέρεια λίγο πριν ανέβει στη σκηνή, όπου τελικά δεν επιβεβαίωσε τις φήμες που έλεγαν ότι θα ανέβαινε γυμνή.

Η μεγάλη συναυλία της χρονιάς με τη Lady Gaga στη σκηνή του ΟΑΚΑ είναι γεγονός με την εκκεντρική τραγουδίστρια να μιμήθηκε λίγο την αρχαία Ελλάδα και να ντύθηκε σαν πρωθιέρεια λίγο πριν ανέβει στη σκηνή, όπου τελικά δεν επιβεβαίωσε τις φήμες που έλεγαν ότι θα ανέβαινε γυμνή, γράφει το toratora.gr.

«Περίμενα τόσο καιρό να βρεθώ εδώ. Να σταθώ μπροστά σας και να σας πω είμαι η Lady Gaga! Εσείς έχετε εμπνεύσει αιώνες τώρα την τέχνη παγκόσμια. Εσείς είστε τα πάντα. Η ιστορία, η δημιουργία η τέχνη! Πρέπει να σας εξυμνούμε! Πρέπει να σας εξομολογηθώ κάτι Αθήνα... Ξέχασα να κάνω μανικιούρ!». Με αυτά τα λόγια υποδέχθηκε το ελληνικό κοινό στο σόου της η Gaga και η σκηνή γέμισε κομφετί και μπουρμπουλήθρες, ενώ αποκάλυψε ότι έφαγε σούπα με αυγολέμονο. Μέχρι στιγμής σε κάθε ευκαιρία μιλάει στα ελληνικά και φωνάζει «Σας αγαπώ Ελλάδα, θέλω να σας δω να χορεύετε».


Από τη συναυλία δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα γνωστά ονόματα της εγχώριας σόουμπιζ. Μύρωνας Στρατής, Άννα Πρέλεβιτς, Χρύσπα, Μαρία Ηλιάκη και Θέμης Γεωργαντάς, Τατιάνα Στεφανίδου μαζί με το Νίκο Ευαγγελάτο, Πύρρος Δήμας, Τάκης Ζαχαράτος, Δήμητρα Ματσούκα, Τζώνη Καλλημέρης, Νικολέτα Ράλλη και Νίνα Λοτσάρη είναι μερικοί από αυτούς που βρέθηκα είτε στην αρένα είτε στα VIP είτε στην κερκίδα.




Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ