Νέος μετρητής σακχάρου για iPhone και Android

Μια νέα συσκευή μέτρηση γλυκόζης επιτρέπει στα άτομα με διαβήτη να διαχειριστούν γρήγορα και εύκολα τα αποτελέσματα των μετρήσεων τους μέσα από το smartphone ή το tablet τους.

Μια νέα συσκευή μέτρηση γλυκόζης επιτρέπει στα άτομα με διαβήτη να διαχειριστούν γρήγορα και εύκολα τα αποτελέσματα των μετρήσεων τους μέσα από το smartphone ή το tablet τους.


Η πρωτοποριακή συσκευή Fora iDiamond, μεγέθους μόλις 2,5 εκατοστών, είναι η πρώτη συσκευή μέτρησης σακχάρου που συνδέεται απευθείας με το iPhone σας, προσφέροντας ευελιξία και ευκολία στη μέτρηση σακχάρου αλλά και στη διαχείριση του διαβήτη, καθώς σας επιτρέπει να διαχειριστείτε όλα τα δεδομένα σας μέσω ενός ειδικά σχεδιασμένου app.
Το Fora iDiamond MINI Bluetooth πραγματοποιεί ακριβώς την ίδια λειτουργία αλλά συνδέεται με την συσκευή σας ασύρματα μέσω Bluetooth ενώ υποστηρίζει και συσκευές με λειτουργικό Android.

Η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί ειδικά για να βοηθήσει τα άτομα με διαβήτη Τύπου 1, τα οποία έχουν δραστήρια ζωή και θέλουν να διαχειριστούν το διαβήτη τους με ένα σύγχρονο αλλά ταυτόχρονα απλό τρόπο.
Το εύχρηστο αυτό εργαλείο μπορεί να σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα τα επίπεδα σακχάρου σας με μια απλή διαδικασία αυτοπαρακολούθησης. Οι πληροφορίες για τις μετρήσεις σας μπορούν πλέον να μεταφερθούν στη συσκευή σας με λογισμικό Android ή iOS, καταργώντας τις συμβατικές μεθόδους μέτρησης & διαχείρισης δεδομένων.


Όλα τα δεδομένα που αφορούν τα καθημερινά επίπεδα του σακχάρου σας θα βρίσκονται συγκεντρωμένα στη συσκευή ενώ μπορείτε να βλέπετε τα αποτελέσματα των μετρήσεων σας ανά μέρα ή ώρα, σε ψηφιακό ημερολόγιο, σε στατιστικά γραφήματα, και σε διαγράμματα.
Μπορείτε ακόμα να δημιουργήσετε το δικό σας πλάνο επίτευξης στόχων, να ενημερώνεστε για θέματα που αφορούν την αντιμετώπιση του διαβήτη και να μοιράζεστε τις πληροφορίες του προγράμματος άμεσα με τον γιατρό σας.
Η εφαρμογή ifora diabetes manager διατίθεται δωρεάν στο itunes & το Google Play ενώ η εταιρία ATCARE προσφέρει σε όλα τα άτομα με διαβήτη δωρεάν μαθήματα εκπαίδευσης για την ορθή χρήση της εφαρμογής.
Πηγή: techit.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ