Music to eat at weddings: O dj Mr Z που πετάει σε γαμήλια πάρτυ ανακαλύπτει άγνωστα μουσικά διαμάντια-Το πώς κολλάνε με το φαγητό και τους γάμους μόνο αυτός το ξέρει

Όσο και να τραγουδάτε, η μουσική δεν μπορεί να κρυφτεί. Λίγο καλύτερα να στήσει κάποιος αυτί σε αυτό που ακούει, θα καταλάβει με τη μία από που προέρχεται, που έχει παραχθεί και για ποιο πράγμα μιλάει.

Όσο και να τραγουδάτε, η μουσική δεν μπορεί να κρυφτεί. Λίγο καλύτερα να στήσει κάποιος αυτί σε αυτό που ακούει, θα καταλάβει με τη μία από που προέρχεται, που έχει παραχθεί και για ποιο πράγμα μιλάει. Οι Τρίτες κόβουν την πολυάσχολη εβδομάδα στην μέση και σαν τον ενοχλητικό σκύλο του γείτονα δεν αφήνουν κανένα να κοιμηθεί λίγο παραπάνω. Ο καιρός μας κορόιδεψε και όλο σχεδόν τον Σεπτέμβρη αποφάσισε να κάνει «κανονικό» καλοκαίρι. Αυτό που έπρεπε να κάνει τον Ιούλιο και τον Αύγουστο δηλαδή. Η λιακάδα ξεχύνεται απειλητικά στο καθιστικό, όπου έχω στοιβαγμένους τους δίσκους μου, οδηγώντας με εκεί τυφλά. Έτσι λοιπόν με συνοπτικές διαδικασίες το χέρι πήγε κατευθείαν στον πιο κατάλληλο δίσκο για την σημερινή ημέρα.



Popaganda.gr

«Hey baby give it up for love!» Η βελόνα γλίστρησε και τα super space synths στην εισαγωγή του «Give It Up For Love» άρχισαν να στρώνουν την ατμόσφαιρα. Το 2ο κατα σειρά LP του Σάνσαϊν Μπόϊ Ned Doheny απο το Μαλιμπού της Καλιφόρνια με τίτλο Hard Candy κατατάσσεται με ευκολία στα top soul-pop albums all over the music world. Ένα απο τα μετρημένα στα δάχτυλα albums με μαύρη ψυχή απο λευκό τραγουδιστή-κιθαρίστα και την σωστή 70s μουσική ατμόσφαιρα απο κάτω. Εννιά υπέροχα tracks που μεταδίδουν άψογα την αισθητική της εποχής (με την απαραίτητη ποσότητα  «φλωροσύνης») που ακούγονται νερό. Balaeric κιθάρες, rhodes, σμούθ τύμπανα και τα ιδανικά πνευστά στον χορό της αγάπης.

Το βασικό θεμα του Hard Candy. Τα κομμάτια του τα διασκέυασαν οι Average White Band και τις συνθέσεις του έκαναν hit οι Chaka Khan. Και μέσα σε όλα αυτά η συλλεκτική αξία, μιας και ο εν λόγω δίσκος είναι και ακριβός στην πρώτη πολυπόθητη έκδοση του και σπάνιος. Άλλα κομμάτια: «When Love Hangs In The Balance», «I’ve Got Your Number», «Each Time You Pray». Έτσι λοιπόν όπως οι Αγγλικές και οι Νορβηγικές μπάντες «βρωμάνε» χειμώνα και μελαγχολία, το Hard Candy είναι καλοκαιρινό και ηλιόλουστο απο το πρώτο κιόλλας λεπτό προδίδοντας αμέσως τον τόπο προέλευσης του.


Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ