Άρχισαν τα όργανα... - Πέτρος Κωστόπουλος: «Ούτε για αστείο δεν θα πάω καλεσμένος στο πρωινό...» (βίντεο)

"Από την ώρα που διάλεξα εγώ να φύγω, για μένα, ο οποιοσδήποτε άνθρωπος μπορούσε να πάει και να είναι μια χαρά".

http://www.tlife.gr/files/Image/NEWS/2012/FLEVARIS/22-02/petros.jpg

Απάντηση στην απάντηση, έφτασε η ώρα να απαντήσει και ο ίδιος ο Πέτρος Κωστόπουλος για όσα λέγονται και γράφονται για τον ίδιο και το επίμαχο κείμενο που δημοσιεύτηκε στο site του σχετικά με τον Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Τσαβαλιά. Η κάμερα της εκπομπής "Μία" συνάντησε τον Πέτρο Κωστόπουλο κι αυτός απάντησε για όλα.

Η τηλεόραση και το διαδίκτυο

«Η τηλεόραση μου αρέσει πολύ, αλλά δεν είναι η δική μου δουλειά που είχα μάθει τόσα χρόνια και πιστεύω ότι καλύτερα να γυρίσω σε καντίνα και σιγά σιγά να φτιάξω το δικό μου εστιατόριο, παρά να δουλεύω σεφ σε ξένο εστιατόριο». 

Το κείμενο για τον Μάρκο Σεφερλή

«Θέλω να μην ανοίξει αυτή η φάμπρικα γιατί θα την ανοίξω κι εγώ. Στο site του Θέμου Αναστασιάδη γράφουν κάτι, δεν λένε το έγραψε ο Θέμος, γιατί δεν το έγραψε ο Θέμος. Στο site της Τατιάνας που είναι πάρα πολύ καλό, το Tlife, και στο zappIT που γράφει όλη την ώρα, δεν λένε έγραψε ο Ευαγγελάτος και η Τατιάνα. Εγώ έχω μια ηθική, ότι γράφω το υπογράφω. Σε πολύ δύσκολες απόψεις για να φάω και ξύλο. Όμως, έχω άλλους έντεκα μουτζαχεντίν που ο καθένας έχει τη δική του άποψη. Αν η άποψη δεν ξεπερνάει τα εσκαμμένα, αν δεν θίγει ανθρώπους, την τιμή τους, την οικογένειά τους, θα δημοσιευθεί. Το "ψευδώνυμο" είναι ένας πολύ χαριτωμένος άνθρωπος».

Το νέο πρωινό του MEGA

«Εγώ τον Σεφερλή των θεωρώ τον καλύτερο κωμικό που έχουμε αυτή τη στιγμή, αλλά γράφουν και άλλοι τις απόψεις τους και ο κόσμος λέει ότι το έγραψε ο Πέτρος.  Από την ώρα που διάλεξα εγώ να φύγω, για μένα, ο οποιοσδήποτε άνθρωπος μπορούσε να πάει και να είναι μια χαρά. Όλοι οι άνθρωποι εγώ θέλω να πετυχαίνουν». 

Θα πάει καλεσμένος σε κάποιο από τα δύο πρωινά;

«Πουθενά. Ούτε για αστείο»! 

Ο χωρισμός από τη Τζένη Μπαλατσινού

«Έχουμε ένα σπίτι, τρία παιδιά, άρα θα γίνεται έτσι. Φαντάζομαι στον αιώνα τον άπαντα να μπορούμε να επικοινωνούμε και όχι μέσω δικηγόρων. Εγώ πιστεύω ότι τα παιδιά μου πρέπει να βλέπουν καθημερινά τον πατέρα τους και τη μάνα τους ακόμα και αν αυτοί χωρίσουν».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ