Να και το βίντεο από τη «Happy Day» που είχα σήμερα στον Alpha συντροφιά με τη Σ. Τσιμτσιλή, την Ε. Τσολάκη, τον Δ. Παπανώτα και τον Κ. Φραγκολιά!

Με μεγάλη μου χαρά αποδέχθηκα την πρόσκληση και έδωσα σήμερα το «παρών» στην καθημερινή εκπομπή «Happy Day» του Alpha, που παρουσιάζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Ομολογώ πως μιας που προσπαθώ και θέλω κι εγώ πάντοτε να είμαι... happy, με την εκπομπή ήρθα κι έδεσα! 

Με μεγάλη μου χαρά αποδέχθηκα την πρόσκληση και έδωσα σήμερα το «παρών» στην καθημερινή εκπομπή «Happy Day» του Alpha, που παρουσιάζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Ομολογώ πως μιας που προσπαθώ και θέλω κι εγώ πάντοτε να είμαι... happy, με την εκπομπή ήρθα κι έδεσα! Περιττό βέβαια να σας πω, ότι η πολύ ευχάριστη παρέα και το εξαιρετικό κλίμα που έχουν καλλιεργήσει τα παιδιά (Σταματίνα Τσιμτσιλή, Ελένη Τσολάκη, Δημήτρης Παπανώτας και Κώστας Φραγκολιάς) κάνουν τον τίτλο της παραγωγής... όνομα και πράγμα και κατάλαβα ιδίοις όμμασι γιατί το κοινό έχει «αγκαλιάσει» έτσι αυτήν την τηλεοπτική συντροφιά!


Ασφαλώς και δεν θα μπορούσα να παραλείψω το eirinika.gr αλλά και να μην αναφερθώ στο «Made in Greece», την εκπομπή που έχω στο... πίσω μέρος του μυαλού μου, αν ποτέ αποφασίσω να ξαναασχοληθώ με την τηλεόραση! Ελπίζω οι συμβουλές που έδωσα από το καταστάλαγμα της πείρας μου περί... μητρότητας στη Σταματίνα και περί τηλεοπτικής παρουσίας στην Ελένη, να αποδειχθούν ωφέλιμες για τα κορίτσια! Δεν παρέλειψα επίσης να πλέξω το εγκώμιο του Κώστα Φραγκολιά, τον οποίο και θεωρώ έναν από τους πιο ταλαντούχους και λαμπερούς Έλληνες της σημερινής τηλεόρασης. Μοναδική μου ανησυχία, είναι να μην... κακοκάρδισα τον Δημήτρη Παπανώτα, όταν και μας αποκάλεσα... «παλιοσειρές» χάριν αστειότητας! Ασφαλώς και είναι πολύ νεότερός μου!
Δείτε το απόσπασμα από τη σημερινή εκπομπή του «Happy Day» (1:10:20 - 1:30:30) πατώντας ΕΔΩ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ