Ψάχνετε να αγοράσετε βιβλία για το παιδί σας; Οι εκδόσεις «Παπαδόπουλος» προτείνουν για τους μικρούς μας φίλους, 12 κορυφαία παιδικά βιβλία που ακονίζουν την κρίση και οξύνουν τον νου!

Το φθινόπωρο έχει μπει για τα καλά και η σχολική χρονιά έχει ήδη ξεκινήσει. Έτσι, οι εκδόσεις Παπαδόπουλος προτείνουν για το μήνα Οκτώβριο ορισμένα παιδικά βιβλία που θα χαρίσουν στα παιδιά πολύτιμες γνώσεις, ξένοιαστες στιγμές και θα τους κρατήσουν συντροφιά κατά την διάρκεια του δημιουργικού και ελεύθερου χρόνου τους. 

Το φθινόπωρο έχει μπει για τα καλά και η σχολική χρονιά έχει ήδη ξεκινήσει. Έτσι, οι εκδόσεις Παπαδόπουλος προτείνουν για το μήνα Οκτώβριο ορισμένα παιδικά βιβλία που θα χαρίσουν στα παιδιά πολύτιμες γνώσεις, ξένοιαστες στιγμές και θα τους κρατήσουν συντροφιά κατά την διάρκεια του δημιουργικού και ελεύθερου χρόνου τους. Ας μην ξεχνάμε εξάλλου πως με τα παιδικά βιβλία και τις βιβλιοφιλικές δραστηριότητες αναπτύσεται η φαντασία των παιδιών, η εφευρετικότητα η δημιουργική σκέψη και κρίση τους.Μπορείτε να ενημερώνεστε για τα καθημερινά νέα των εκδόσεων Παπαδόπουλος κάνοντας like στην σελίδα στο facebook, https://www.facebook.com/epbooks.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ