Η Σαντορίνη μετατρέπεται σε εμπορικό πάρκο σε Ταιλανδέζικη πόλη..!

Ένα εντυπωσιακό πάρκο, μικρογραφία της Σαντορίνης, άρχισε να λειτουργεί στην Ταϊλάνδη διαφημίζοντας τη χώρα μας, στη νοτιοανατολική Ασία.


Ένα εντυπωσιακό πάρκο, μικρογραφία της Σαντορίνης, άρχισε να λειτουργεί στην Ταϊλάνδη διαφημίζοντας τη χώρα μας, στη νοτιοανατολική Ασία.

Το Santorini Park, καταλαμβάνει έκταση 60 στρεμμάτων και κόστισε περισσότερα από 12,2 εκατομμύρια ευρώ. το νεότευκτο εμπορικό κέντρο στην τουριστική πόλη Τσα Αμ στην Ταΐλάνδη.

Το εμπορικό κέντρο ”πνίγεται” στο λευκό και το γαλάζιο και είναι μικρογραφία του κυκλαδίτικου νησιού μας. Είναι γεμάτο μικρά άσπρα σπιτάκια με γαλάζια παράθυρα, έχει αγάλματα pop art, τεχνητούς καταρράκτες και λειτουργεί σαν εμπορικό κέντρο με διάσημες φίρμες και άλλους χώρους αναψυχής.

Ο επιχειρηματίας-ιδιοκτήτης, το διακόσμησε με αγάλματα ποπ αρτ και μοντέρνας τέχνης, εγκατέστησε συντριβάνια, δημιούργησε τεχνητούς καταρράκτες σχεδόν σε κάθε γωνιά του, ενώ έχτισε μέχρι καμπαναριό στην είσοδό του!

Στο πάρκο οι επισκέπτες μπορούν να βρουν επώνυμες μάρκες ρούχων και μπορούν να διασκεδάσουν στους χώρους αναψυχής. Επισήμως το πάρκο θα εγκαινιαστεί στις 5 Μαΐου, δυο χρόνια μετά την έναρξή του.

Οι πρώτοι Ταϊλανδοί πάντως, από την πρωτεύουσα Μπανγκόκ, άρχισαν ήδη από τις 24 Μαρτίου να το επισκέπτονται.

Κάντε κλικ στην εικόνα για να παρακολουθήσετε το βίντεο
                                                                                          

Πηγή: www.world.greekreporter.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ