Απογοήτευση: Ξανά στο πλατό από την αρχή όλες οι ερωτικές σκηνές στο ''50 αποχρώσεις του γκρι'' γιατί δεν υπάρχει χημεία μεταξύ των πρωταγωνιστών Ντακότα Τζόνσον και Τζέιμι Ντόρναν!

Σε λιγότερο από τέσσερις μήνες η κινηματογραφική μεταφορά του εκδοτικού φαινομένου «50 Αποχρώσεις του Γκρι» θα πρέπει να προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες του κόσμου.

http://www.athensvoice.gr/sites/default/files/imagecache/image_easyjet_630x384/article/79484-177757.JPG

Ωστόσο, οι πρωταγωνιστές Ντακότα Τζόνσον και Τζέιμι Ντόρναν βρίσκονται ακόμα στα πλατό και ξαναγυρίζουν από την αρχή πολλές από τις ερωτικές σκηνές της ταινίας. Κινηματογραφική πηγή δήλωσε στο περιοδικό US Magazine ότι οι παραγωγοί δεν έχουν μείνει ικανοποιημένοι από την ερωτική χημεία των πρωταγωνιστών. «Η Ντακότα δεν βγαίνει όσο σέξι όσο θα έπρεπε. Η Άνα είναι αφελής και όχι πρόστυχη», λέει μια δεύτερη μη κατονομαζόμενη πηγή. Εκπρόσωπος της Universal πάντως διέψευσε την πληροφορία λέγοντας ότι κανείς δεν πρέπει να αμφισβητεί την ερωτική ένταση που βγάζουν οι δύο ηθοποιοί. «Τα νέα γυρίσματα γίνονται για να τελειοποιηθούν οι εν λόγω σκηνές», εξήγησε ο εκπρόσωπος της κινηματογραφικής εταιρείας. Τα γυρίσματα γίνονται σε δάσος κοντά στο Βανκούβερ του Καναδά.


image

 image

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ