Παρουσίασα την τελετή βράβευσης των True Leaders 2013: Σε 53 ελληνικές εταιρείες με κερδοφορία και νέες θέσεις εργασίας έδωσε βραβεία η ICAP Group - Δείτε ποιες είναι!

Η ICAP Group, η μοναδική εταιρεία αναγνωρισμένη ως Rating Agency από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και την European Securities and Markets Authority (ESMA), βράβευσε στις 23 Οκτωβρίου για 4η χρονιά, τις επιχειρήσεις και τους Ομίλους – Ηγέτες βασιζόμενη σε τέσσερα μετρήσιμα κριτήρια με δημοσιευμένα αποτελέσματα.

Η ICAP Group, η μοναδική εταιρεία αναγνωρισμένη ως Rating Agency από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και την European Securities and Markets Authority (ESMA), βράβευσε στις 23 Οκτωβρίου για 4η χρονιά, τις επιχειρήσεις και τους Ομίλους – Ηγέτες βασιζόμενη σε τέσσερα μετρήσιμα κριτήρια με δημοσιευμένα αποτελέσματα.



Η λαμπρή τελετή έλαβε χώρα υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας,  παρουσιάστηκε από την  δημοσιογράφο κυρία Ειρήνη Νικολοπούλου και σε αυτή συμμετείχαν 400 περίπου Ανώτατα Στελέχη της Ελληνικής αγοράς.


Με τον Πρόεδρο της ΕΑΣΕ κ. Νικήτα Κωνσταντέλλο

Τα βραβεία απένειμαν μετά από χαιρετισμό που απηύθυναν οι κ.κ. Νίκος Δένδιας –  Υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Θεόδωρος Φέσσας – Πρόεδρος ΣΕΒ, Κωνσταντίνος Μίχαλος – Πρόεδρος Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ), Βασίλης Κορκίδης – Πρόεδρος Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ), Κώστας Ευριπίδης  –  Πρόεδρος Λέσχης Επιχειρηματικότητας, και Νικήτας Κωνσταντέλλος  –  Διευθύνων Σύμβουλος ICAP Group και Πρόεδρος της Εταιρείας Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων (ΕΑΣΕ).

Η ICAP Group με ακρογωνιαίο λίθο τις Εκδοτικές Πρωτοβουλίες της, BUSINESS LEADERS και LEADING EMPLOYERS αλλά και με αφετηρία τη μεγαλύτερη βάση δεδομένων στη Νοτιοανατολική Ευρώπη καθώς και το αναγνωρισμένο ICAP Credit Score, διοργανώνει το θεσμό των TRUE LEADERS.


Aπό Αριστερά: O Πρόεδρος του ΣΕΒ κ. Θεόδωρος Φέσσας, ο Yπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Νίκος Δένδιας και ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ICAP και Πρόεδρος της ΕΑΣΕ κ. Νικήτας Κωνσταντέλλος, στη τελετή Βράβευσης TRUE LEADERS 2013.»

Το μοναδικό θεσμό που βραβεύει όλους (εταιρείες και ομίλους) όσους πληρούν ταυτόχρονα συγκεκριμένα αντικειμενικά και μετρήσιμα κριτήρια, σημειώνοντας υψηλές αποδόσεις και πρόοδο το 2013.



Ειδικότερα και μέσα από ένα σύνολο 22.200 επιχειρήσεων που εξετάστηκαν, μόνον 45 Εταιρείες και 8 Όμιλοι πέτυχαν να διακριθούν ανταποκρινόμενοι ταυτόχρονα στα εξής κριτήρια:

1. Συμπεριλαμβάνονται στις 500 πιο κερδοφόρες Εταιρείες ή στους 200 πιο κερδοφόρους Ομίλους για το 2013, με βάση τα στοιχεία της έκδοσης Business Leaders in Greece (κριτήριο κατάταξης το EBITDA)

2. Συγκαταλέγονται στις 500 Εταιρείες ή 200 Ομίλους με το μεγαλύτερο αριθμό προσωπικού και έχουν αυξήσει το προσωπικό τους από το 2012 στο 2013

3. Οι Εταιρείες ή οι κύριες εταιρείες του Ομίλου έχουν υψηλό ICAP Credit Score (αξιολόγηση Πιστοληπτικής Ικανότητας που κυμαίνονται από Α1 έως Β2)

4. Βρίσκονται στις  κορυφαίες θέσεις του Κλάδου τους (με βάση τον τζίρο)

Ο Νικήτας Κωνσταντέλλος, στην εισαγωγική του Ομιλία, σημείωσε ότι οι 53 επιχειρήσεις που διακρίθηκαν αξίζουν πολλών συγχαρητηρίων αφού κάλυψαν ταυτόχρονα πολλαπλά και δύσκολα κριτήρια, κόντρα στην αβεβαιότητα και εν μέσω αρνητικών για την οικονομία της Χώρας μας, συγκυριών. Προσέθεσε δε ότι οι βραβευθέντες σηματοδοτούν την επιτυχία και εκπροσωπούν την ελπίδα για την ανάπτυξη τόσο της εθνικής μας οικονομίας όσο και της Χώρας μας. Τόνισε επίσης ότι ο αριθμός των True Leaders φέτος αυξήθηκε κατά 11 επιχειρήσεις ή 26%, που είναι ένα καλό σημάδι ότι ο δύσκολος δρόμος της ανάκαμψης των επιχειρήσεων έχει αρχίσει.

Χορηγοί της Τελετής Βράβευσης ήταν οι:

ΦΑΡΜΑΤΕΝ, ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, "ΒΙΚΟΣ", SP - CARTONPACK
Λίστα 53 True LEADERS 2013 με μικτή αλφαβητική σειρά (ΔΕΝ πρόκειται για κατάταξη)
ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε.
ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ Α.Ε.
ΑΛΦΑ - ΒΗΤΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.
“ALFA” ΑΘ.Δ.ΚΟΥΚΟΥΤΑΡΗΣ ΑΕΒΕ
ΑΤΤΙΚΑ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ Α.Ε.
BIC ΒΙΟΛΕΞ Α.Ε.
BOEHRINGER INGELHEIM ΕΛΛΑΣ Α.Ε.
ERGO Α.Α.Ε. ΖΗΜΙΩΝ
EUROPEAN DYNAMICS Α.Ε. ΟΜΙΛΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ
ΕΛΒΑΛ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Α.Ε.
ΕΛΙΝΟΪΛ Α.Ε. ΟΜΙΛΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ
ΕΛΛΑΚΤΩΡ Α.Ε. ΟΜΙΛΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ
ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ Α.Ε.Γ.Α.
FLEXOPACK A.E.Β.Ε. ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ
FOURLIS Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΟΜΙΛΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ
G4S HELLAS HOLDING S.A. ΟΜΙΛΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ
ΖΑΡΑ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.Ε.
Η.Β. BODY Α.Β.Ε.Ε.
ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΜΦΙΑΛΩΣΕΩΝ "ΒΙΚΟΣ" Α.Ε.
ICAP GROUP A.E.
ING ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΖΩΗΣ
INTERSPORT ATHLETICS Α.Ε.Ε.
INTRALOT Α.Ε.
ICAP GROUP A.E.
ISOMAT Α.Β.Ε.Ε.
JUMBO Α.Ε.
ΚΑΡΕΛΙΑ ΚΑΠΝΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ Α.Ε.
ΚΑΥΚΑΣ, Β., Α.Ε.
ΚΛΕΜΑΝ ΕΛΛΑΣ Α.Β.Ε.Ε.
ΚΡΕΑΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ - ΚΩΝΣΤΑΣ Α.Ε
ΚΡΙ-ΚΡΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε.
METLIFE Α.Ε. ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΖΩΗΣ
ΜΑΣΟΥΤΗΣ, Δ., ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ Α.Ε.
ΜΕΓΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Α.Ε.
ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ Α.Β.&Ε.Ε. ΤΡΟΦΙΜΩΝ
ΜΕΤΡΟ Α.Ε.&Β.Ε.
ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ (ΕΛΛΑΣ) ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Α.Ε.
ΜΥΘΟΣ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ Α.Ε.
ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Α.Ε. ΟΜΙΛΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, Ε. Ι., Α.Ε.
ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS Α.Ε.Β.Ε.
ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε.
SP - CARTONPACK HELLAS Α.Ε.Β.Ε.
ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, Ι. & Σ., Α.Ε.Ε.
ΣΥΜΕΤΑΛ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟΥ Α.Ε.
ΤELEPERFOMANCE HELLAS Α.Ε.
ΤΙΤΑΝ Α.Ε. ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ
ΤΥΡΑΣ Α.Ε. ΟΜΙΛΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ
ΦΑΡΜΑΤΕΝ Α.Β.Ε.Ε.
ΦΛΩΡΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε.Κ.
VIVECHROM  Α.Ε.
ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ