Chelsea Handler: «Έχω κάθε δικαίωμα να δείχνω πως έχω καλύτερο σώμα από τον Πούτιν!» - Έσβησαν την topless φωτό της από το Instagram

"Αν ένας άνδρας "ποστάρει" μία φωτογραφία με τις ρόγες του έξω, όλα είναι καλά, αν το κάνει μία γυναίκα όμως... Σε ποια εποχή ζούμε, στο 1825;".

Η Chelsea Handler είναι μια από τις πλέον δημοφιλείς παρουσιάστρια της Αμερικάνικης τηλεόρασης και ιδιαιτέρως γνωστή για το εύστοχο της χιούμορ.


Πρόσφατα, ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια ημίγυμνη φωτογραφία της με την οποία σατιρίζει τον Ρώσο πρόεδρο Πούτιν ο οποίος απεικονίζεται να ιππεύει ένα άλογο.

Η ηθοποιός και stand up comedian καταγγέλλει τώρα ότι κάθε φορά που προσπαθεί να ανεβάσει την επίμαχη φωτογραφία, οι διαχειριστές του Instagram τη διαγράφουν.

Το πρώτο "κατέβασμα" της topless Handler έγινε μόλις 30 δευτερόλεπτα μετά την πρώτη δημοσίευση της.

Η ίδια έγραφε:

"Ότι μπορεί να κάνει ένας άνδρας, μια γυναίκα μπορεί να το κάνει καλύτερα".

Μετά τη λογοκρισία, έγραψε στην προσωπική της σελίδα στο Facebook:

"Αν ένας άνδρας "ποστάρει" μία φωτογραφία με τις ρόγες του έξω, όλα είναι καλά, αν το κάνει μία γυναίκα όμως... Σε ποια εποχή ζούμε, στο 1825;".

Τελικά, ανέβασε τη φωτογραφία της στο Twitter αναφέροντας πως αν διαγραφεί και από εκεί, τότε θα πρόκειται για σεξιστική διάκριση εναντίον της.

"Έχω κάθε δικαίωμα να δείχνω πως έχω καλύτερο σώμα από τον Πούτιν" λέει με το δέον χιούμορ και με το δίκιο της επίσης.

Πηγή: news247.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ