Δείτε πως έχει γίνει ο Eminem από τα ναρκωτικά - «Με πήγαν στο νοσοκομείο δυο ώρες μετά τη χρήση, τα όργανα μου είχαν πάψει να λειτουργούν» δήλωσε πρόσφατα (φωτό)

Ο Eminem παραδέχεται το γεγονός ότι τα ναρκωτικά παραλίγο να του κοστίσουν τη ζωή, ενώ τον βλέπουμε πιο γερασμένο από το φυσιολογικό, λόγω της χρόνιας χρήσης ναρκωτικών.

Ο Eminem παραδέχεται το γεγονός ότι τα ναρκωτικά παραλίγο να του κοστίσουν τη ζωή, ενώ τον βλέπουμε πιο γερασμένο από το φυσιολογικό, λόγω της χρόνιας χρήσης ναρκωτικών. Σε ομιλία του για λογαριασμό της Wall Street Journal, την περασμένη Τετάρτη, εμφανίστηκε καταβεβλημένος και χλωμός τραβώντας έτσι όλη τη προσοχή πάνω του.



Η κατάχρηση διάφορων χαπιών και ναρκωτικών ξεκίνησε από τον τργουδιστή κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας 8 Mile, όταν έπρεπε να βρίσκεται στα γυρίσματα επί 16 ώρες καθημερινά και δεν είχε τη δυνατότητα να ξεκουραστεί. Ο ίδιος κατέφυγε σε γιατρούς που του συνταγογράφησαν φάρμακα για να μπορεί να ανταπεξέλθει στον φόρτο εργασίας του, ωστόσο δεν άργησε, ο ίδιος να κάνει κατάχρηση αυτών των χαπιών και να κάνει χρήση σκληρών ναρκωτικών ουσιών.
Ο Eminem πήγε για πρώτη φορά σε κέντρο απεξάρτησης το 2005, όταν και έκανε ένα διάλειμμα από την καριέρα του διάρκειας 3 ετών, πριν επιστρέψει με τα άλμπουμ του Relapse και Recovery.




Στο ντοκιμαντέρ  "How to Make Money Selling Drugs" (Πως να βγάλεις χρήματα πουλώντας ναρκωτικά), ο γνωστός τραγουδιστής oμολόγησε πως η χρήση ναρκωτικών ουσιών τον οδήγησε ένα βήμα πριν το θάνατο, καθώς είχε νοσηλευτεί αρκετές φορές για υπερβολική χρήση ουσιών, λέγοντας: "Με πήγαν στο νοσοκομείο δύο ώρες μετά τη χρήση, θα μπορούσα να είχα πεθάνει. Τα όργανά μου έπαψαν να λειτουργούν, το συκώτι μου, τα νεφρά, όλα." Ενώ, πρόσθεσε " Μου έκαναν αιμοκάθαρση, νόμιζαν πως δεν θα τα καταφέρω."






Μετα το εξιτήριό του από το νοσοκομέιο η περίοδος αποχής διήρκεσε, μόλις, έναν μήνα, καθώς ξανακύλησε και κατάφερε να ξεμπλέξει οριστικά πρίν από λίγα χρόνια, με τη βοήθεια της οικογένειας και των φίλων του.


Πηγή: www.dailymail.co.uk

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ