Όταν ο Άντρε Αγκάσι τα... έσπασε όλα για μια τηλεοπτική σκηνή, της τότε αγαπημένης του Μπρουκ Σιλντς, στα «Φιλαράκια» - Μα τι το ήθελε και εκείνη να γλείψει τα δάχτυλα του «Τζόι Τριμπιάνι»;

Τι έκανε ο Αντρέ Αγκάσι μετά το γκεστ της Μπρουκ Σιλντς στα "Φιλαράκια"; Τα έσπασε όλα φυσικά (σ.σ. μέσα σε αυτά και τα τρόπαια του)!

Τι έκανε ο Αντρέ Αγκάσι μετά το γκεστ της Μπρουκ Σιλντς στα "Φιλαράκια"; Τα έσπασε όλα φυσικά (σ.σ. μέσα σε αυτά και τα τρόπαια του) γιατί η αγαπημένη του τότε Μπρουκ Σιλντς έγλειψε τα δάχτυλα του Τζόι Τριμπιάνι για τις ανάγκες της σειράς. Φαίνεται λοιπόν πως εκτός κορτ ο Αντρέ Αγκάσι είχε τα θέματά του!



Όπως αποκαλύπτει στο βιβλίο της η Μπρουκ Σιλντς, όταν το 1995  έκανε μια  εμφάνιση στη σειρά "Φιλαράκια" ο τότε σύντροφός της, Αντρέ Αγκάσι έγινε έξαλλος για μια συγκεκριμένη σκηνή: η Μπρουκ Σιλντς έπαιζε μια... γυναίκα που παρακολουθούσε τον Τζόι. Όταν η Σιλντς και ο "Τζόι" γύριζαν μια σκηνή σε εστιατόριο, όπου ο χαρακτήρας της πρωταγωνίστριας της "Γαλάζιας Λίμνης" έγλειφε τα δάχτυλα του Τζόι, ο Αγκάσι (που ήταν στο πλατό και παρακολουθούσε το γύρισμα) ένιωσε το αίμα να του ανεβαίνει στο κεφάλι και όρμησε στο πλατό!
Αργότερα, ο Αγκάσι είπε στη Σιλντς πως τον έκανε να φαίνεται σαν ηλίθιος! Όπως μάλιστα γράφει στο βιβλίο της η ηθοποιός, ο Αγκάσι πήρε το αυτοκίνητο και οδήγησε από το Λος Άντζελες μέχρι το σπίτι του στο Λας Βέγκας και από τα νεύρα του έσπασε όλα τα τρόπαια που είχε κατακτήσει στην καριέρα του ως τότε, μεταξύ των οποίων τα τρόπαια του Wimbleton και του US Open!


 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ