Σοκ: Νεκρός ο πρωταγωνιστής του «Home Alone», Macaulay Culkin; Σε τι κατάσταση βρέθηκε ο 34χρονος ηθοποιός; (φωτό)

«Βούηξε» ο τόπος από τις φήμες που θέλουν τον πρωταγωνιστή των ταινιών «Μόνος στο Σπίτι» νεκρό. Τι συμβαίνει τελικά;

m2

«Βούηξε» ο τόπος από τις φήμες που θέλουν τον πρωταγωνιστή των ταινιών «Μόνος στο Σπίτι» νεκρό. Τι συμβαίνει τελικά;
Όπως αναφέρει το το womenonly.gr, φαίνεται πως ο Macaulay Culkin είναι το τελευταίο θύμα της «κακής συνήθειας» των σόσιαλ μίντια να «πεθαίνουν κόσμο»… κατά λάθος.
Από χθες κυκλοφορεί η φήμη ότι ο 34χρονος ηθοποιός που άφησε εποχή στα πολύ μικράτα του και τις ταινίες «Μόνος στο σπίτι» όπου πρωταγωνίστησε βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του την Παρασκευή…
Ο ίδιος ο Κάλκιν, ο οποίος παρεμπιπτόντως ήταν ο σύντροφος της Mila Kunis πριν το Ashton Kutcher, φρόντισε να διαψεύσει τις φήμες με τον δικό του, ανατρεπτικό και ροκάδικο τρόπο καθότι τον τελευταίο καιρό φαίνεται ότι έχει δώσει όλο του το «είναι» στο μουσικό συγκρότημα με το παράξενο όνομα «Pizza Underground» στο οποίο συμμετέχει.
Αρχικά λοιπόν, πόσταρε στο Instagram μια φωτογραφία του όπου γράφει στη λεζάντα «Είμαστε σε περιοδεία βρε ανόητοι άνθρωποι».

m1

Και φυσικά, συνεχίζοντας την πλάκα, σήμερα, η τελευταία φωτογραφία που πόσταρε στο Instagram του γκρουπ του με το όνομα cheesedayz ο Κάλκιν είναι μια ευθεία αναφορά στη ταινία-παρωδία «Τρελό γουικεντ στου Μπέρνι», όπου μάλιστα ο ίδιος έχει με χιούμορ αναλάβει αυτό τον ρόλο. Του Μπέρνι, δηλαδή, που έχει πεθάνει και οι φίλοι του τον περιφέρουν νεκρό στο σπίτι του όπου γίνεται τρελό πάρτι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ