Αυτή η πανέμορφη γυναίκα, επιτέλους με καμπύλες, ποζάρει με τη νέα σειρά εσωρούχων Calvin Klein και προκαλεί πανικό !

Αν και η είναι η πρώτη φορά που η εταιρεία προσλαμβάνει ένα μοντέλο που φοράει νούμερο 40, να ποζάρει για τα εσώρουχά της (μέχρι τώρα χρησιμοποιούσε γυναίκες που κυμαίνονταν από 32 έως 36), το γεγονός ότι το μοντέλο αυτό παρουσιάζεται ως «ευτραφές» (plus size) προκάλεσε ειρωνικά σχόλια.

Αν και η είναι η πρώτη φορά που η εταιρεία προσλαμβάνει ένα μοντέλο που φοράει νούμερο 40, να ποζάρει για τα εσώρουχά της (μέχρι τώρα χρησιμοποιούσε γυναίκες που κυμαίνονταν από 32 έως 36), το γεγονός ότι το μοντέλο αυτό παρουσιάζεται ως «ευτραφές» (plus size) προκάλεσε ειρωνικά σχόλια. Ακόμη και η ίδια η Νταλμπέσιο χαρακτήρισε το σώμα της ως «μέσο», όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του το Έθνος.



«Δεν είμαι αρκετά αδύνατη για να με πεις skinny, αλλά δεν είμαι και αρκετά εύσωμη, ώστε να με πεις plus size. Δε μπορώ να βρω πού ακριβώς ανήκω, αλλά αυτή η καμπάνια μου προκάλεσε μια πολύ όμορφη αίσθηση», δήλωσε η Μίλα όταν ρωτήθηκε πώς νιώθει που είναι η πιο «καμπυλωτή» γυναίκα που έχει προσλάβει ποτέ το διεθνές brand.

«Η σειρά "Perfectly Fit" δημιουργήθηκε για να γιορτάσει και να φροντίσει τις ανάγκες διαφορετικών γυναικών. Αυτές οι φωτογραφίες στοχεύουν στο να δείξουν ότι έχουμε συμπεριλάβει στις νέες μας γραμμές ποικιλία από γυναικείες σιλουέτες», απάντησε η εταιρεία στη συζήτηση που έγινε αποφεύγοντας να κάνει οποιοδήποτε λόγο για μεγέθη.



Οι πιο ψύχραιμοι, πάντως, σχολιάζουν πως μπορεί το μοντέλο που επέλεξε η εταιρεία να μην είναι σε καμία περίπτωση «ευτραφές», αποτελεί ωστόσο μια καλή αρχή για τον οίκο που μέχρι πρόσφατα επέλεγε μοντέλα στα όρια της νευρικής ανορεξίας.


 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ