Ήταν όλοι εκεί - Οι πρώτες αποκλειστικές φωτό από Μαρινέλλα, Αλεξίου, Νταλάρα, Πάριο, Παπακωνσταντίνου που τραγούδησαν χθες στο Μέγαρο: Για το βιβλίο του Μάκη Μάτσα που τους ανακάλυψε! (Φωτό)


Ο γλύπτης Κώστας Βαρώτσος που προέτρεψε τον Μάκη Μάτσα να εκδώσει το βιβλίο του ''Πίσω από την Μαρκίζα'', εδώ με την κυρία Λεβέντη του ομώνυμου ιδρύματος, μεγάλη φιλάνθρωπο και φιλότεχνη!

http://www.dioptra.gr/Cache/Photos/dd86089bdb6d577f4ea5fe8eaab45041.png


Ο συγγραφέας Μάκης Μάτσας συνομιλεί με τον κολλητό του φίλο Κυρ και τον Σταύρο Ξαρχάκο!Η Εθνική του τραγουδιού επι σκηνής - Νταλάρας, Αλεξίου, Παπακωνσταντίνου, Μαρινέλλα, Πάριος και οι νεώτερες Ζουγανέλη...Η Σύλβια Ακρίτα πρώην Υπουργός επί ΠΑΣΟΚ με την Μαρία Φαραντούρη και τον γαμπρό της βουλευτή της ΔΗΜΑΡ και ηθοποιό Γιώργο Κυρίτση!Η Έλενα Ακρίτα με την Μαρία Φαραντούρη και τον Κυρ!Τι παρατηρεί ο λάτρης του ωραίου φύλου Σταύρος Ξαρχάκος στο όμορφο χέρι της νεαρής συζύγου του Κώστα Βαρώτσου;


Με τον Σάκη Ρουβά επίσης δημιούργημα της Minos!Φιλί και αγκαλιά του Μάκη Μάτσα με τον Σάκη!Ζεύγος Κώστα Βαρώτσου, ο μέγας γλύπτης του Δρομέα με την μούσα του!


Με τον Κυρ


Όλη η παρέα Εύη Κυριακοπούλου, Κυρ η αφεντιά μου, ο Κώστας και η Βαρώτσου, Πάνος Καρβούνης με τη Λένα Παγώνη - Βότση!


Ο Σάκης και η μικρή θαυμάστρια του Ειρήνη Νικολοπούλου!Με τον δάσκαλο μου στο ''πεζοδρόμιο'' της δημοσιογραφίας ακριβώς πριν 30 χρόνια στα ΝΕΑ!Λευτέρης Παπαδόπουλος, μεγας ποιητής στιχουργός δημοσιογράφοςΜου παραπονιόταν ότι τον ξέχασα! Εγώ εσένα Λευτέρη μου; Ποτέ με πήρε από το χέρι και γυρίσαμε στις συνοικίες της Αθήνας για ρεπορτάζ που κατέληγαν σε ουζάδικα με Βαμβακάρη υιό και μπουζουκάκι! Αχ!
Μαργαρίτα Μάτσα που διευθύνει σήμερα τη Minos - Μάκης, Μαρινέλλα, Σάκης ΡουβάςΑκολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ