Vanessa Paradis-Woody Allen: Ένα παράξενο ζευγάρι

Εκείνος μετά από 12 χρόνια πρωταγωνιστεί σε ταινία άλλου. Εκείνη για πρώτη φορά γυρίζει ταινία στην Αμερική. Οι δυο τους συνιστούν το πιο αναπάντεχο καστ στην νέα ταινία του John Torturo Fading Gigolo.

Εκείνος μετά από 12 χρόνια πρωταγωνιστεί σε ταινία άλλου. Εκείνη για πρώτη φορά γυρίζει ταινία στην Αμερική.

Οι δυο τους συνιστούν το πιο αναπάντεχο καστ στην νέα ταινία του John Torturo Fading Gigolo.
H Vanessa Paradis με τον Woody Allen γυρίζοντας μια σκηνή της ταινίας στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης.


Φρέσκια και χαρούμενη εμφανίστηκε η Vanessa Paradis στα γυρίσματα της νέας ταινίας του John Turturo στο Γκρίνουιτς Βίλατζ της Νέας Υόρκης την περασμένη εβδομάδα.

Η Vanessa με συντηρητικό μπλε σκούρο παλτό και περούκα -υποδύεται την Εβραία χήρα που ερωτεύεται ο πρωταγωνιστής Liev Schreiber, εμφανίστηκε στο σετ δίπλα στον Woody Allen. Δώδεκα χρόνια μετά την εμφάνιση του στο Picking Up The Pieces του Alfonso Arau , ο διάσημος σκηνοθέτης που σπάνια πρωταγωνιστεί σε ταινίες που δεν γυρίζει ο ίδιος έκανε μια εξαίρεση για τον ταλαντούχο John Turturo.

Όσο για την Vanessa που (σχετικά) πρόσφατα χώρισε από τον Johnny Depp, τον επί 14 χρόνια σύντροφο και πατέρα των δύο παιδιών της, της Lily Rose, 13 και του Jack, 10, έδειχνε εξαιρετικά ευδιάθετη και λαμπερή λίγο πριν κλείσει τα 40 της χρόνια.

Η διάσημη γαλλίδα σταρ που περνά όλο και περισσότερο καιρό στις Ηνωμένες Πολιτείες αφ' ότου ο Depp της αγόρασε ένα πολυτελές σπίτι στην Mulholland Drive του Hollywood, ταυτόχρονα διατηρεί το σπίτι της στην Γαλλία και βγαίνει με τον επιχειρηματία Guy-David Gharbi.

Η ταινία Fading Gigolo, σε σενάριο και σκηνοθεσία του Torturo περιστρέφεται γύρω από έναν μεσήλικα άνδρα (Liev Schreiber,) που αποφασίζει να γίνει ζιγκολό για να συγκεντρώσει χρήματα και να βοηθήσει τον οικονομικά στενεμένο φίλο του (Woody Allen) μέχρι που ερωτεύεται μια Εβραία χήρα (Vanessa Paradis).

Η ταινία πρόκειται να βγει στις αίθουσες το 2013.

Πηγή: marieclaire.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ