12 ελληνικές εταιρείες σε εξαγωγικό πυρετό με στήριξη του ΟΠΕ

Ο ΟΠΕ διοργάνωσε πάλι με επιτυχία την ελληνική συμμετοχή στη Δ.Ε. αγρο-εξοπλισμού INDAGRA 2012 στο Βουκουρέστι

Ο ΟΠΕ διοργάνωσε πάλι με επιτυχία την ελληνική συμμετοχή στη Δ.Ε. αγρο-εξοπλισμού INDAGRA 2012 στο Βουκουρέστι

Στο ελληνικό περίπτερο, που ξεπέρασε τα 430 τμ, συμμετείχαν 12 εξαγωγικές επιχειρήσεις της χώρας μας, με ευρύ φάσμα εκθεμάτων. Οι εταιρείες που συμμετείχαν φέτος είναι PALAPLAST SA, ACHAIKA PLASTIC SA, EBAK S.A, M&K KAKAVA AGRODOMI SA, FITOTECHNIKI SA, EUROFILM SA, PSEKA SA, KEGO SA, MODAGRI PLANTS CO, AGROFLORA SA, KONPLANT CO, S.I.N HELLAS SA. Πολλές εξ’ αυτών δραστηριοποιούνται χρόνια στην αγορά και μέσω της συγκεκριμένης έκθεσης ενισχύουν τη παρουσία και το εξαγωγικό τους προφίλ ενώ οι νεότερες προσπαθούν να εδραιωθούν και να κάνουν τα προϊόντα τους γνωστά. Οι Έλληνες συμμετέχοντες, ικανοποιημένοι από τη φετινή διοργάνωση και τα αποτελέσματα της, δήλωσαν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή και στη διοργάνωση του 2013.

Η διεθνής έκθεση INDAGRA FARM αποτελεί το κορυφαίο γεγονός του γεωργικού τομέα της Ρουμανίας και χαρακτηρίζεται από υψηλό βαθμό  επισκεψιμότητας, προσελκύοντας κάθε χρόνο πάνω από 650 εταιρείες από 30 και πλέον χώρες. Τα εκθέματα της καλύπτουν όλους τους σχετιζόμενους με την γεωργία τομείς, όπως:




  • Αγροτικός τομέας (αγροτικά μηχανήματα χωματουργικά, θεριστικά, σποράς τρακτέρ, ξηραντές, σιλό, εξοπλισμός διακίνησης αγροτικών προϊόντων, σπόροι και επεξεργασία, λιπάσματα, τεχνολογίες και εξοπλισμός, λιπάσματα, αρδευτικός εξοπλισμός και τεχνολογίες)
  • Τομέας κτηνοτροφικών προϊόντων (εξοπλισμός, τεχνολογίες βελτίωσης και αναπαραγωγής ζώων και πουλερικών, κτηνιατρικά φάρμακα)
  • Τομέας ιχθυηρών προϊόντων (αναπαραγωγή, τεχνολογίες, συνθήκες μεταφοράς και αποθήκευσης, θαλασσινά και βάρκες και πλοία για θαλάσσιο και ποταμίσιο ψάρεμα).
  • Τομέας ανθοκομικής, κηπουρικής (άνθη και φυτά για κήπους και θερμοκήπια, έπιπλα και αξεσουάρ για κήπους, είδη ανθοκομικής, εξοπλισμός και εργαλεία).



Ο ΟΠΕ δηλώνοντας υποστηρικτής όλων των κλάδων του εξαγωγικού εμπορίου, ενισχύει τις δράσεις του για το 2013, και προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να αναζητήσουν προτάσεις προβολής των προϊόντων τους μέσω των ενεργειών του Οργανισμού.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ