''Γιατί αποφάσισα να κατέβω στις εκλογές...''

Της Έφης ΜπέκουΑποφάσισα να είμαι για πρώτη φορά υποψήφια βουλευτής, παρότι είμαι για χρόνια μάχιμη στους αγώνες των γυναικών για ισότητα, στα κινήματα για τα ανθρώπινα δικαιώματα, στις μάχες για εμπέδωση της κοινωνικής δικαιοσύνης. Δέχτηκα την τιμητική πρόσκληση του ΠΑΣΟΚ, για υποψηφιότητα στη Β' εκλογική περιφέρεια Αθηνών και ανταποκρίθηκα με αίσθημα χρέους και ευθύνης.

Της Έφης Μπέκου

Πρώην  Γενική Γραμματέας Ισότητας των Φύλων
Αντιπρόεδρος Πολιτικού Συνδέσμου Γυναικών
Υποψ. Βουλευτής Β'Αθήνας με το ΠΑΣΟΚ

 
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απευθύνομαι προσωπικά σε όλους σας!


Αποφάσισα να είμαι για πρώτη φορά υποψήφια βουλευτής, παρότι είμαι για χρόνια μάχιμη στους αγώνες των γυναικών για ισότητα, στα κινήματα για τα ανθρώπινα δικαιώματα, στις μάχες για εμπέδωση της κοινωνικής δικαιοσύνης. Δέχτηκα την τιμητική πρόσκληση του ΠΑΣΟΚ, για υποψηφιότητα στη Β' εκλογική περιφέρεια Αθηνών και ανταποκρίθηκα με αίσθημα χρέους και ευθύνης.

Ως μητέρα τριών παιδιών, βιώνοντας και η ίδια τα οξυμένα προβλήματα της καθημερινότητας, έχω πλήρη συνείδηση των κρίσιμων προβλημάτων που αντιμετωπίζει μεγάλη μερίδα συμπολιτών μας και θέλω να προσφέρω στη δύσκολη προσπάθεια που αρχίζει το ΠΑΣΟΚ, με την νέα ηγεσία του, να υπερβούμε ό,τι μας πλήγωσε, συσσωρευμένα λάθη και παραλείψεις. Τώρα, και ιδίως στα δύσκολα, είναι η στιγμή που ο τόπος έχει ανάγκη την συμβολή μας.

Να επιμείνουμε στην ευρωπαϊκή πορεία της χώρας μας, με αναπτυξιακή δυναμική, αναδιοργάνωση του κράτους και κοινωνική ευαισθησία. Κυρίως όμως να εξασφαλίσουμε την εθνική μας προοπτική, με σεβασμό στις προοδευτικές και δημοκρατικές αρχές, βάζοντας φρένο στις προσπάθειες εκφοβισμού και εκφασισμού της κοινωνίας μας, με πρόσχημα την κρίση.

Με βάση τη διαρκή μου προσήλωση σε αξίες, τη διαρκή μου παρουσία στα κινήματα και τη μεγάλη δημοκρατική παράταξη, που εκφράζει διαχρονικά το ΠΑΣΟΚ, επιθυμώ να συμβάλω στο κοινωνικό αίτημα για ανανέωση και νέα πρόσωπα στη Βουλή, με όραμα, εμπειρία, ήθος, γνώση και αποτελεσματικότητα.

Για αυτό ζητώ την υποστήριξη σας σε αυτή την εκλογική μάχη και τον έναν από τους τέσσερις σταυρούς προτίμησης σας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ