Όλα τα tips για να κάνετε έρωτα σαν τις ''50 αποχρώσεις του γκρι''! Ποιες είναι αυτές; Ε, μη λέτε ψέματα τώρα...

Ο μυστηριώδης κύριος Grey, μας εμπνεύει! Τα βιβλία που έγιναν best sellers, με πρώτο και καλύτερο το θρυλικό πια, "50 ασποχρώσεις του γκρι" άναψαν τα αίματα στα κρεβάτια όλου του κόσμου κι ακόμα κι αν δεν έχεις διαβάσει το βιβλίο, μπορείς να κλέψεις μικρά σεξοτιπς για να τα δοκιμάσεις με τον αγαπημένο σου!

Ας ξεκινήσουμε με μια μικρή περιγραφή του best seller της συγγραφέος Jasper Fforde:

Η φοιτήτρια λογοτεχνίας Αναστάζια Στιλ παίρνει συνέντευξη για το περιοδικό του Πανεπιστημίου της, από τον επιτυχημένο επιχειρηματία Κρίστιαν Γκρέι. Η νεαρή, νιώθει αμέσως τη δύναμη της γοητείας του, αλλά ταυτόχρονα η σκέψη του της προκαλεί βαθιά ανασφάλεια. Πεπεισμένη ότι η συνάντησή τους δεν πήγε καλά, προσπαθεί να τον βγάλει από το μυαλό της - ώσπου εκείνος εμφανίζεται αναπάντεχα στο μαγαζί όπου δουλεύει και της προτείνει να βγουν. Αφελής και αθώα, η Αναστάζια σοκάρεται μόλις συνειδητοποιεί πόσο πολύ επιθυμεί αυτόν τον άνδρα. Και, όταν εκείνος την προειδοποιεί να μείνει σε απόσταση, αυτό την κάνει να τον θέλει ακόμα περισσότερο. Όμως ο Γκρέι βασανίζεται από τους προσωπικούς του δαίμονες και η ανάγκη να εξουσιάζει τον κυριεύει. Καθώς ξεκινούν μια παθιασμένη ερωτική σχέση, η Αναστάζια ανακαλύπτει περισσότερα για τις δικές της επιθυμίες καθώς και για τα σκοτεινά μυστικά που ο Γκρέι κρατά κρυμμένα!

Nα ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα:

Στο εν λόγω βιβλίο που έλαβε το χαρακτηρισμό πορνό για μαμάδες, περιγράφονται λαχταριστά αρκετές σκηνές σεξ. Αυτό που πρέπει να έχεις στο νου σου είναι πως πρόκειται για μυθιστόρημα και το να προσπαθήσεις να ξεσηκώσεις ακριβώς τα σαδομαζώ παιχνίδια

Α) Μπορεί να μην αρέσει στο σύντροφό σου

Β) Μπορεί να φέρει τραυματισμό σε κάποιον από τους δύο

Γ) Είναι πιθανό να μην είναι εξ' ίσου ερεθιστικό ή διεγερτικό όσο το νιώθει η Άννα, η πρωταγωνίστρια του Grey.

BDSM ΣΧΕΣΕΙΣ

Ο κύριος Γκρέι άλλωστε είναι ένας dom (αφέντης) καλά μυημένος στις BDSM (bondage dominance submission masochism) σχέσεις, σχέσεις ερωτικού σαδομαζοχισμού, υποταγής και κυριαρχίας. Αν όντως, είστε πρόθυμοι να κάνετε τρόπο ζωής σας το S&M, μάθετε τα πάντα γι' αυτό και προετοιμαστείτε κατάλληλα, όχι επειδή βρήκατε πικάντικες τις ερωτικές σκηνές σε ένα βιβλίο.

Αν πάλι, απλά θέλετε να βάλετε αλατοπίπερο στην κρεβατοκάμαρά σας, να κάνετε κάτι παραπάνω και διαφορετικό χωρίς να φτάσετε στα όριά σας, εκμεταλλευθείτε τα ατού του βιβλίου και εντάξετε τα στα όρια τς δικής σας σεξουαλικής ζωής.

EXTRA: Εννοείται πως ο έρμος ο παρτενέρ πρέπει να γνωρίζει από που σου προέκυψε ξαφνικά η επιθυμία για ξυλιές, μαστίγωμα ή τυφλόμυγα!

Και να και μερικά tips σεξ βασισμένα στις σκοτεινές φαντασιώσεις του κυρίου Γκρέι:

1. Το vanilla sex: ο κύριος Γκρέι αναλαμβάνει να γίνει ο πρώτος άντρας με τον οποίο η Άννα θα κάνει έρωτα. Μαζί της, αφήνει κατά μέρους τον τρόπο που κάνει σεξ και της προσφέρει το λεγόμενο vanilla sex. Το σεξ της βανίλιας δεν είναι τίποτε άλλο από το αργό, ερωτιάρικο, αισθαντικό σεξ, χωρίς βία, βοηθήματα, παιχνίδια. Πολλές φορές ξεχνάμε την αξία του αγνού έρωτα πάνω στη βιασύνη της καθημερινότητας. Φρόντισε να προετοιμάσεις μια βραδιά όλο πάθος για να επιδοθείτε στο σεξ τούτο με όλα τα κομφόρ: ερωτική μουσική, κεράκια, σατέν σεντόνια και κλειστά όλα τα τηλέφωνα.

2. Στη μπανιέρα δυο δυο: μετά την πρώτη τους σεξουαλική επαφή, ο κύριος Γκρέι και η Άννα μοιράζονται ένα καυτό μπάνιο με πολλά χουφτώματα. Εσύ μπορείς να μπεις μαζί του στην μπανιέρα ως σέξι προκαταρκτικό. Τρίψε την πλατούλα του, άφησε το καυτό νερό να σας λούσει (δεν χρειάζεται να μουλιάσετε), σπεύστε στο κρεβάτι μοσχομυριστοί κι ωραίοι και κάντε έρωτα.

3. Πάμε για δεύτερο γύρο: ναι, μια φορά δεν φτάνει. Ξεκουραστείτε για λίγο, απολαύστε ένα ελαφρύ σνακ ή ποτάκι, μείνετε στο κρεβάτι με τα εσώρουχά σας και η όρεξη θα ξαναέρθει. Δεν χρειάζεται να θυμάστε με πόνο τις εποχές που το κάνατε 2 και 3 φορές μέσα σε μαι μέρα. Με την εξάσκηση έρχεται η όρεξη!

4. Το καλό στοματικό φέρνει την καλή τη στύση: στο βιβλίο, η Άννα κάνει για πρώτη φορά στοματικό έρωτα κι ο κύριος Γκρέι το απολαμβάνει απόλυτα. Εσύ, μπορείς να βάλεις όλη τη μαεστρία σου στο στοματικό με τα κόλπα που σου έχει μάθε το womenonly:

Στοματικό:(fun) παραλλαγές στο ίδιο θέμα

5 βασικές γνώσεις για ανεπανάληπτο στοματικό

Κάν' του το πιο κολασμένο στοματικό

Οδηγός για ντροπαλά κορίτσια: το σούπερ στοματικό

8 βήματα για πιο ξεκούραστο στοματικό

Πρόσεξε να τον ικανοποιήσεις με τα χείλια σου μέχρι τέλους για να του μείνει η εμπειρία αξέχαστη, ας θυσιάσεις για μια μέρα τον οργασμό σου. Αν βλέπεις το στοματικό ως αγγαρεία, ποτέ δεν θα γίνεις εξαιρετική σε αυτό!

Μην ξεχνάς, μαζί με το πέος, να περιποιείσαι και τους όρχεις του, μαλακά μεν αλλά με μπόλικο σάλιο, γλώσσα και ελαφριά χάδια.

5. Θα το κάνουμε παντού σου λέω: ο Γκρέι ζητά από την Άννα να κάνουν έρωτα πάνω στο αγαπημένο του πιάνο ή την καλεί να πέσει στο πάτωμα, στα τέσσερα. Τώρα, αν δεν σας βρίσκεται πιάνο, τιμήστε κάθε γωνιά του σπιτιού: στο πάτωμα, στο τζάκι, στο νιπτήρα, στο τραπέζι της κουζίνας, στην τραπεζαρία αλλά και εκτός σπιτιού, όπου γενικά σας ανάψουν τα αίματα, χωρίς φόβο και πάθος, θέτοντας τα προσωπικά σας όρια.


6. Στο ασανσέρ που συναντιόμαστε: δεν χρειάζεται να θυμηθείτε την Κάρι και τον Μπιγκ με τρελό σεξ μέσα σε ένα ασανσέρ. Η πρώτη στενή επαφή του Κρίστιαν Γκρέι με την αγαπημένη του γίνεται μέσα στο ασανσέρ. Εσείς, μπορείτε να αρκεστείτε σε καυτά φιλιά ή χουφτώματα εντός του ανελκυστήρα.

Για το δεύτερο μέρος με ακόμα πιο καυτά Grey σεξ τιπς, μείνε συντονισμένη στο WomenOnly!

Πηγή: womenonly.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ