Made in Greece: Σπάνια προϊόντα απ'ολες τις γωνιές της Ελλάδας!

Ποιός είπε ότι η Ελλάδα δεν παράγει;; Ο άνθρωπος από μόνος του είναι ικανός να φτιάξει τις ευκαιρίες που θα τον οδηγήσουν σε ένα καλύτερο και ελπιδοφόρο αύριο και αυτό έρχεται να το επιβεβαιώσει η πρωτοπόρα ιστοσελίδα «Madein-Greece».


Ποιός είπε ότι η Ελλάδα δεν παράγει;;

Ο άνθρωπος από μόνος του είναι ικανός να φτιάξει τις ευκαιρίες που θα τον οδηγήσουν σε ένα καλύτερο και ελπιδοφόρο αύριο και αυτό έρχεται να το επιβεβαιώσει η πρωτοπόρα ιστοσελίδα «Madein-Greece».

Πρόκειται για μια ηλεκτρονική πλατφόρμα προώθησης ελληνικών προϊόντων στο εξωτερικό, αλλά και στην Ελλάδα, η οποία λειτουργεί από τον Οκτώβριο του 2011, δίνοντας την ευκαιρία σε πάνω από 300 παραγωγικές ελληνικές επιχειρήσεις να προβάλουν τα προιόντα τους μέσω Ίντερνετ.

Παράλληλα, δίνει στους ξένους αγοραστές, κυρίως χονδρέμπορους, την ευκαιρία να αγοράσουν μέσω Διαδικτύου από τυρί Βυτίνας κι ελληνικό τσάι του βουνού μέχρι καλώδια και πρίζες «madein-greece», ηλεκτρονικά, δομικά υλικά και αλουμίνιο, ακόμη και πετρόχτιστα μπάρμπεκιου!

Συγκεκριμένα, το «Madein-Greece» διαφημίζει τα ελληνικά προιόντα σε τέσσερις γλώσσες (αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά και ισπανικά). Επίσης διαθέτει και ειδική κατηγορία κατοχυρωμένων με πατέντες καινοτόμων ελληνικών προιόντων.

Ο στόχος των δημιουργών- διαχειριστών της ιστοσελίδας, Γιώργου Βλάχου και Αθηνά Παπαλέξη ήταν εκτός της προβολής των εγχώριων επιχειρήσεων, και η προβολή τoυ ελληνικού «μπράντ» στο εξωτερικό, με τρόπο που να πείθει ότι τα ελληνικά προϊόντα, είναι ανταγωνιστικά και, αξίζουν πράγματι τα χρήματα που καταβάλλει ο αγοραστής.

«Έπρεπε να δραστηριοποιηθούμε για να μη μείνουμε κι εμείς άνεργοι κάποια στιγμή. Μέσα στην κρίση είδαμε ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα προώθησης των ελληνικών προϊόντων διαδικτυακά. Πολλές μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις δεν είχαν καν σάιτ. Κι αυτό, σε μια εποχή που το ηλεκτρονικό εμπόριο είναι ένας από τους δυνατότερους παράγοντες συναλλαγών παγκοσμίως σήμερα», εξηγεί χαρακτηριστικά ο Γιώργος Βλάχος.

Μπείτε στο site του Made in Greece Εδώ

Πηγή: www.iefimerida.gr
         

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ