Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για Ολυμπιακό και Παναθηναικό στο Final Four!! Καλή επιτυχία!!

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση  για το Final Four της Euroleague που θα διεξαχθεί άυριο το βράδυ στην  Κωνσταντινούπολη. Ο Παναθηναικός θα αντιμετωπίσει την ρώσσικη ομάδα ΤΣΣΚΑ ενώ ο Ολυμπιακός την ισπανική Μπαρτσελόνα.


Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση  για το Final Four της Euroleague που θα διεξαχθεί αύριο το βράδυ στην  Κωνσταντινούπολη. Ο Παναθηναικός θα αντιμετωπίσει την ρώσσικη ομάδα ΤΣΣΚΑ ενώ ο Ολυμπιακός την ισπανική Μπαρτσελόνα.

Οι 2 δύο ελληνικές ομάδες με ιστορία και  πολυπληθή λαό να τους υποστηρίζει θα αγωνιστούν αύριο. Πάνω απο 7000 φίλαθλοι και των δυο ομάδων βρίσκονται ήδη στην ιστορική Πόλη και περιμένουν με αγωνία το τζάμπολ!


Για πρώτη φορά υπάρχει η πιθανότητα οι 2 αιώνιοι αντίπαλοι να βρεθούν αντιμέτωποι στον τελικό.

Στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου που δώθηκε ο προπονητής του Παναθηναϊκού Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο άνθρωπος που έχει καταφέρει να κερδίσει 8 φορές το τρόπαιο, δήλωσε ότι το φάιναλ φορ είναι μία πολύ δύσκολη υπόθεση και αν τα καταφέρει θα του θυμίσει την εξίσου δύσκολη χρονιά που κέρδισε το πρώτο του Ευρωπαϊκό πριν από 15 χρόνια με τη Παρτιζάν.   Ο  προπονητής του Ολυμπιακού Ντούσαν Ίβκοβιτς μίλησε για το πόσο σημαντικό είναι που φέτος συμμετέχουν δύο ελληνικές ομάδες στο φάιναλ φορ .
Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:

Παρασκευή 11-05-2012
  18:00  Παναθηναϊκός – ΤΣΣΚΑ Μόσχας   21:00  Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ