Αν η λεκάνη της τουαλέτας σας, ήξερε ποιο ύψος σας βολεύει, κατέγραφε τι ώρα τα «κάνετε» και έπαιζε Μότσαρτ, τι θα λέγατε? οι εξελίξεις της τεχνολογίας

Οι τουαλέτες στην Ιαπωνία εκσυγχρονίζονται χάρη στο μπάνιο Satis το οποίο ελέγχεται μέσω smartphone. Το έπιπλο, το οποίο διαθέτει Bluetooth, μπορεί να το χειριστεί κανείς μέσω της εφαρμογής για Android που ονομάζεται «My Satis». Από το πακέτο δεν θα μπορούσε να λείπει η ακρόαση μουσικής από τα ηχεία της τουαλέτας καθώς και η καταγραφή… ιστορικού των επισκέψεων στο μπάνιο. Δείτε τη διαφήμιση!

Οι τουαλέτες στην Ιαπωνία εκσυγχρονίζονται χάρη στο μπάνιο Satis το οποίο ελέγχεται μέσω smartphone.

Το έπιπλο, το οποίο διαθέτει Bluetooth, μπορεί να το χειριστεί κανείς μέσω της εφαρμογής για Android που ονομάζεται «My Satis». Η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν το καζανάκι και να ρυθμίζουν το ύψος της θέσης της τουαλέτας.

Από το πακέτο δεν θα μπορούσε να λείπει η ακρόαση μουσικής από τα ηχεία της τουαλέτας καθώς και η καταγραφή… ιστορικού των επισκέψεων στο μπάνιο.

Βέβαια, το πιο εντυπωσιακό στοιχείο του Satis είναι ότι αποθηκεύει τα προσωπικά στοιχεία του κάθε χρήστη και τον αναγνωρίζει μέσω Bluetooth, ώστε να προσαρμόζει το κατάλληλο ύψος στη θέση. Το Satis θα είναι διαθέσιμο στην Ιαπωνία το Φεβρουάριο του 2013 σε τιμές από 2.385 μέχρι 4.657 δολάρια.

Δείτε το διαφημιστικό trailer :

Πληροφορίες από το techit.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ