Η ελληνική φλόγα στα χέρια του David Beckham πετάει για Λονδίνο στις 7 το απόγευμα!!

Σε λίγη ώρα η Ολυμπιακή Φλόγα θα κατέλθει από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης και στις 19:00 θα εισέλθει στο Παναθηναϊκό Στάδιο.


Σε λίγη ώρα η Ολυμπιακή Φλόγα θα κατέλθει από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης και στις 19:00 θα εισέλθει στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Από τις 6 και τέταρτο το απόγευμα όσοι το επιθυμούν μπορούν να γράφουν τις ευχές τους σε 10 χιλιάδες μπαλόνια και να τις μοιράζονται με τον υπόλοιπο κόσμο σε ειδικά διαμορφωμένο στούντιο. Στις 7 παρά τέταρτο θα κλείσουν οι πύλες του Καλλιμάρμαρου και στις 7 θα αρχίσει η τελετή.

Στην τελετή θα παραλάβουν το ιερό φως κατά σειρά από τους: Χριστίνα Γιαζιτζίδου, παγκόσμια πρωταθλήτρια κωπηλασίας, Βασίλη Τσολακίδη, παγκόσμιο πρωταθλητή ενόργανης γυμναστικής και την Αλεξάνδρα Τσιάβου, παγκόσμια πρωταθλήτρια κωπηλασίας.

Η Ολυμπιακή Φλόγα θα παραδοθεί από τον πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρο Καπράλο στην πριγκίπισσα Άννα, που θα συνοδεύεται από τον άσσο του ποδοσφαίρου David Beckham και άλλα τέσσερις νεαρούς αθλητές από την Βρετανία.
                       
Θα προηγηθεί χορός ιερειών σε χορογραφία της Αρτέμιδας Ιγνατίου.

Αμέσως μετά την παράδοση του ιερού φωτός θα ακολουθήσει μουσικό δρώμενο με τη συμμετοχή τυμπανιστών και παιδιών που θα ευχηθούν με ξεχωριστό τρόπο καλή επιτυχία στην ελληνική ομάδα που θα μετάσχει στους Αγώνες του Λονδίνου και με κύριο σύνθημα «Ελλάδα μπορείς».

Τα παιδιά θα αφήσουν τα 10 χιλιάδες μπαλόνια με τις ευχές όλων στον ουρανό για να ταξιδέψουν οι ευχές μέχρι το Λονδίνο αλλά και σ’ όλο τον κόσμο και να μεταφέρουν το μήνυμα του καθενός και καθεμιάς ξεχωριστά αλλά και το σύνθημα όλων μαζί «Με μια φωνή, όλοι εμείς σου λέμε ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙΣ»

Η τελετή θα καλυφθεί από περισσότερους από 300 δημοσιογράφους.

Η Ολυμπιακή Φλόγα θα αναχωρήσει για τη βρετανική πρωτεύουσα την Παρασκευή (18/05) από το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ