Ενα πηρουνι θαυμα! Mετράει τις μπουκιές μας και έτσι χανουμε βάρος!‏

Μπορεί να περιμέναμε με προσμονή την έκθεση CES 2013 για να δούμε τις νέες προτάσεις σε θέματα τεχνολογίας, όμως κάνεις δεν περίμενε μία συσκευή που να του χαλάε» τη διάθεση κάθε φορά που πάει να βάλλει μία μπουκιά στο στόμα του.

Ο λόγος, για το «έξυπνο» πιρούνι της εταιρίας HAPILABS, που έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί και να καταγράφει την κάθε μπουκιά του χρήστη, τη διάρκεια του κάθε γεύματος αλλά και την ταχύτητα με την οποία τρώει κανείς.



Μάλιστα διαθέτει και ακόμα μία λειτουργία ειδοποιήσεων δόνησης, που σας ενημερώνει κάθε φορά που αντιλαμβάνεται πως τρώτε πιο γρήγορα από όσο πρέπει.

Οι εκπρόσωποι της εταιρείας, υποστηρίζουν πως η διαδικασία τη πέψης είναι πολύ σημαντική για την υγεία αλλά και την απώλεια του επιπλέον βάρους και πως το νέο τους γκάτζετ δείχνει τον τρόπο για να τη βελτιώσετε.
Μετά το τέλος κάθε γεύματος , το HAPIfork μπορεί να συνδεθεί με τον ηλεκτρονικό υπολογιστή σας, ώστε να καταγράψετε τα αποτελέσματα, με μία έκδοση Bluetooth να βρίσκεται επίσης σε ανάπτυξη.
Η συσκευή μάλιστα, θα έχει τη δυνατότητα συγχρονισμού με iOS αλλά και Android συσκευές και έχει προ εγκατεστημένο ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα 21 ημερών, που έχει σαν στόχο να διδάξει το χρήστη το σωστό ρυθμό που θα πρέπει να έχει κατά τη διάρκεια των γευμάτων του.
Η κυκλοφορία του αναμένεται στο δεύτερο τρίμηνο του 2013 στην τιμή των 99 δολαρίων (περίπου 75 ευρώ) και υπόσχεται να σας χαλάσει μία από τις μεγαλύτερες απολαύσεις της ζωής!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ