''Να απλώσουμε τους λαθρομετανάστες στην Ευρώπη και να την κάνουμε οικόπεδο'' Ποιός βουλευτής το είπε;

Παύλος Χαϊκάλης: « Αν οι Τούρκοι εξακολουθούν να μην τηρούν το πρωτόκολλο επαναπροώθησης να βγούμε τρείς μέρες από την συνθήκη ΣΕΝΓΚΕΝ ,να βγάλουμε ταξιδιωτικά έγγραφα στους λαθρομετανάστες και να τουςαπλώσουμε σε όλη της Ευρώπη και να γίνει οικόπεδο». Η Κατερίνα Παπακώστα αποκάλυψε ότι η Νέα Δημοκρατία μπορεί να συνυπάρξει ακόμα και με τον ΣΥΡΙΖΑ σε κυβέρνηση συνεργασίας μετά τις εκλογές, ο Γιάννης Κακουλίδης ανέφερε ότι η ΔΗΜ.ΑΡ. στις 18 Ιουλίου δεν θα επιτρέψει να οδηγηθεί η χώρα για τρίτη φορά σε εκλογές μέσα σε δύο μήνες και ο δημοσιογράφος Σεραφείμ Κοτρώτσος τόνισε με νόημα ότι ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α έχει δύο γκρίζες ζώνες στο πρόγραμμά του. Τα Εθνικά θέματα και το μεταναστευτικό...

Παύλος Χαϊκάλης: « Αν οι Τούρκοι εξακολουθούν να μην τηρούν το πρωτόκολλο επαναπροώθησης να βγούμε τρείς μέρες από την συνθήκη ΣΕΝΓΚΕΝ ,να βγάλουμε ταξιδιωτικά έγγραφα στους λαθρομετανάστες και να τουςαπλώσουμε σε όλη της Ευρώπη και να γίνει οικόπεδο».
Η Κατερίνα Παπακώστα αποκάλυψε ότι η Νέα Δημοκρατία μπορεί να συνυπάρξει ακόμα και με τον ΣΥΡΙΖΑ σε κυβέρνηση συνεργασίας μετά τις εκλογές, ο Γιάννης Κακουλίδης ανέφερε ότι η ΔΗΜ.ΑΡ. στις 18 Ιουλίου δεν θα επιτρέψει να οδηγηθεί η χώρα για τρίτη φορά σε εκλογές μέσα σε δύο μήνες και ο δημοσιογράφος Σεραφείμ Κοτρώτσος τόνισε με νόημα ότι ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α έχει δύο γκρίζες ζώνες στο πρόγραμμά του.
Τα Εθνικά θέματα και το μεταναστευτικό...


Μια δήλωση που προκαλεί  αίσθηση έκανε ο Βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παύλος Χαϊκάλης στην εκπομπή της ΕΙΡΗΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ με το  «ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ»

Παύλος Χαϊκάλης: « Αν οι Τούρκοι εξακολουθούν να μην τηρούν το πρωτόκολλο επαναπροώθησης  να βγούμε τρείς μέρες από την συνθήκη ΣΕΝΓΚΕΝ ,να βγάλουμε ταξιδιωτικά έγγραφα στους λαθρομετανάστες και  να τους απλώσουμε σε όλη της Ευρώπη και να γίνει οικόπεδο».

Η Κατερίνα Παπακώστα αποκάλυψε ότι η Νέα Δημοκρατία μπορεί να συνυπάρξει ακόμα και με τον ΣΥΡΙΖΑ σε κυβέρνηση συνεργασίας μετά τις εκλογές, ο Γιάννης Κακουλίδης ανέφερε ότι  η  ΔΗΜ.ΑΡ. στις 18 Ιουλίου δεν θα επιτρέψει να οδηγηθεί η χώρα για Τρίτη φορά σε εκλογές μέσα σε δύο μήνες  και ο δημοσιογράφος Σεραφείμ Κοτρώτσος  τόνισε με νόημα ότι ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α έχει δύο γκρίζες ζώνες στο πρόγραμμά του. Τα Εθνικά θέματα και το μεταναστευτικό..  


ΜΕΡΟΣ Α'
ΜΕΡΟΣ Β'
ΜΕΡΟΣ Γ'



Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ