Ενέσεις στο σημείο G για καλύτερους οργασμούς

Θραύση κάνει η νέα «μόδα» στις ΗΠΑ όπου πολλές γυναίκες επισκέπτονται τον γυναικολόγο τους ζητώντας να τους κάνει ένεση στο επίμαχο σημείο των γεννητικών οργάνων- το περιβόητο «σημείο G»- προκειμένου να έχουν πολλαπλούς οργασμούς κατά την ερωτική επαφή.


Θραύση κάνει η νέα «μόδα» στις ΗΠΑ όπου πολλές γυναίκες επισκέπτονται τον γυναικολόγο τους ζητώντας να τους κάνει ένεση στο επίμαχο σημείο των γεννητικών οργάνων- το περιβόητο «σημείο G»- προκειμένου να έχουν πολλαπλούς οργασμούς κατά την ερωτική επαφή

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της βρετανικής ταμπλόιντ «Daily Mail», που αναδημοσιεύει το www.protothema.gr, o Δρ. Ντέιβιντ Μάτλοκ, ένας αμφιλεγόμενος γυναικολόγος με ειδίκευση στην αισθητική χειρουργική από το Μπέβερλι Χιλς, ανέπτυξε μία ένεση στο σημείο αυτό για την μέγιστη ικανοποίηση των γυναικών. Ο Αμερικανός επιστήμονας εμπνεύστηκε από μία έρευνα που έγινε στην Ιταλία το 2008, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της οποίας, οκτώ στις 30 γυναίκες είχαν παχύτερη επιφάνεια στο επίμαχο σημείο και όπως επεσήμαναν , δεν είχαν ποτέ κανένα πρόβλημα με την ερωτική απόλαυση.

 

Στο «σημείο  G » ο Αμερικανός επιστήμονας εγχύει υαλουρονικό οξύ με αποτέλεσμα την διόγκωση της συγκεκριμένης περιοχής γεγονός που προετοιμάζει το έδαφος για την επίτευξη πολλαπλών οργασμών.  Ο Μάτλοκ υπογραμμίζει πως η έγχυση στην συγκεκριμένη περιοχή θα πρέπει να επαναλαμβάνεται  κάθε τέσσερις έως έξι μήνες.

Την ίδια ώρα, οι επιστήμονες επισημαίνουν πως πιθανότατα ελλοχεύουν κίνδυνοι με την έγχυση ενός συνθετικού υλικού σε ένα τόσο ευαίσθητο σημείο της γυναικείας ανατομίας.

 Η Πέτρα Μπόιντον, καθηγήτρια για την ανθρώπινη υγεία  στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις της διαδικασίας στον γυναικείο οργανισμό.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ