Γ. Μπαλάφας: ''Ναι σε κυβέρνηση συνεργασίας με ΔΗΜ.ΑΡ. και ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ''

Η Ειρήνη Νικολοπούλου συναντά στο focuswebtv.gr τον Γιάννη Μπαλάφα από τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α τον Γιάννη Πανούση από τη ΔΗΜ.ΑΡ. τον Νίκο Πρωτέκδικο από τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ και τον Πρόεδρο Ομίλου Επιχειρήσεων Δημήτρη Ραμαντζά

Η Ειρήνη Νικολοπούλου συναντά στο focuswebtv.gr τον Γιάννη Μπαλάφα από τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α τον Γιάννη Πανούση από τη ΔΗΜ.ΑΡ. τον Νίκο Πρωτέκδικο από τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ και τον Πρόεδρο Ομίλου Επιχειρήσεων Δημήτρη Ραμαντζά.

Το στέλεχος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Γιάννης Μπαλάφας θεωρεί  ότι αν το κόμμα του συγκεντρώσει 120-130 βουλευτές στις εκλογές της  17ης Ιουνίου  θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια για να συνεργαστεί σε σχηματισμό Κυβέρνησης  με τη ΔΗΜ.ΑΡ.  και  τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Ο Γιάννης Πανούσης από την ΔΗΜ.ΑΡ υποστηρίζει ότι αν δεν καταπολεμηθούν η γραφειοκρατία και η διαφθορά, αν δεν υπάρχει ένα σταθερό φορολογικό σύστημα και δεν δοθεί έμφαση στην έρευνα και την εκπαίδευση , η ανάπτυξη δεν πρόκειται να έρθει ποτέ.

Ο Νίκος Πρωτέκδικος από τους  ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ  δήλωσε κατηγορηματικά ότι ανάπτυξη  δεν μπορεί να υπάρχει  με μισθούς 200 ευρώ ή με επίδομα ανεργίας 12 ευρώ την ημέρα το οποίο μάλιστα θα φορολογείται.

Από την πλευρά του ο επιχειρηματίας, Πρόεδρος Ομίλου Επιχειρήσεων Δημήτρης  Ραμαντζάς , τόνισε ότι η Ανάπτυξη δεν μπορεί να έρθει με το πάτημα ενός κουμπιού και επεσήμανε ότι για να αναπτύξει  κάποιος αυτή τη στιγμή μια επιχείρηση στην Ελλάδα είναι άθλος.  

ΜΕΡΟΣ Α'
ΜΕΡΟΣ Β'
ΜΕΡΟΣ Γ'

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ