Ν.Μαρκάτος -ΑΝΕΞ.ΕΛΛΗΝΕΣ: ''Υπογράφω κάθε μέρα 10 συστατικές επιστολές σε νέους που φεύγουν στο εξωτερικό''

Η Ειρήνη Νικολοπούλου με το Βλέμμα στο Μέλλον συζητά στο στούντιο του focuswebtv.gr τον Μιχάλη Γαζή από τη Ν.Δ ,τον Νίκο Μαρκάτο από τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,τον Στέφανο Μπαγεώργο από την ΔΗΜ.ΑΡ και την Σίσσυ Αλιγιζάκη από τον ΛΑ.Ο.Σ, για το πρόγραμμα των κομμάτων ενόψει των νέων εκλογών, για την Α.Ο.Ζ, για την ανεργία που μαστίζει τους νέους στις ηλικίες ως 25 ετών , και το κύμα φυγής τους προς το εξωτερικό.

Η Ειρήνη Νικολοπούλου με το Βλέμμα στο Μέλλον συζητά στο στούντιο του focuswebtv.gr
τον Μιχάλη Γαζή από τη Ν.Δ ,τον Νίκο Μαρκάτο από τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,
τον Στέφανο Μπαγεώργο από την ΔΗΜ.ΑΡ και την Σίσσυ Αλιγιζάκη από τον ΛΑ.Ο.Σ,
για το πρόγραμμα των κομμάτων ενόψει των νέων εκλογών, για την Α.Ο.Ζ,
για την ανεργία που μαστίζει τους νέους στις ηλικίες ως 25 ετών , και το κύμα φυγής τους προς το εξωτερικό.

ΜΕΡΟΣ Α'
ΜΕΡΟΣ Β'
ΜΕΡΟΣ Γ'

Ο Μιχάλης Γαζής αναφερόμενος στην ανεργία των νέων αποκάλυψε ότι 16 δις από τα κονδύλια του ΕΣΠΑ  λιμνάζουν από το 2009 και δεν βρίσκεται ο μηχανισμός για να απορροφηθούν.

Ο Νίκος Μαρκάτος μετέφερε στην Ειρήνη Νικολοπούλου την προσωπική του εμπειρία λέγοντας ότι πηγαίνουν νέα παιδιά στο γραφείο του τελειόφοιτοι του Πολυτεχνείου και του ζητούν συστατικές επιστολές προκειμένου να εγκαταλείψουν τη χώρα και να πάνε στο εξωτερικό.

Ο  Στέφανος Μπαγεώργος  τόνισε ότι είναι επικίνδυνη η επιλογή της τη Ν.Δ που προσπαθεί με μια καρικατούρα δικομματισμού να δημιουργήσει φοβικά σύνδρομα στον κόσμο.

Ενώ η Σίσσυ Αλιγιζάκη αφού έκανε εκτενή αναφορά στην ανάγκη άμεσης ανακήρυξης Α.Ο.Ζ, επεσήμανε ότι η πόλωση του κλίματος ενόψει εκλογών οδηγεί σε έναν Εθνικό διχασμό. 







Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ