Κάναμε σεξ με ζώα ή επί πληρωμή ... αποκαλύπτουν οι φοιτητές του Γέιλ σε σεμινάρι‏ο καθηγήτριας τους!

Αίσθηση προκαλούν οι ερωτικές προτιμήσεις των φοιτητών του πανεπιστημίου Yale, όπως καταγράφηκαν στο πλαίσιο σεμιναρίου το περασμένο Σάββατο με τίτλο «Σεξ: είμαι φυσιολογικός» και δημοσιεύει το econews.gr

Αίσθηση προκαλούν οι ερωτικές προτιμήσεις των φοιτητών του πανεπιστημίου Yale, όπως καταγράφηκαν στο πλαίσιο σεμιναρίου το περασμένο Σάββατο με τίτλο «Σεξ: είμαι φυσιολογικός» και δημοσιεύει το econews.gr.

Οι φοιτητές απαντούσαν σε ερωτήσεις γύρω από το σεξ χρησιμοποιώντας τα τηλέφωνά τους και έβλεπαν τις απαντήσεις σε πραγματικό χρόνο.

Όπως μεταδίδουν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, η έρευνα αποκάλυψε ότι οι φοιτητές σε ποσοστό 3% είχαν σεξουαλική εμπειρία με ζώα, σε ποσοστό 9% είχαν πληρωθεί για να κάνουν σεξ και σε ποσοστό 52%  είχαν συναινέσει για πρόκληση πόνου κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής.

Η διοργανώτρια του σεμιναρίου Giuliana Berry δήλωσε ότι στόχος ήταν η κατάργηση των ταμπού γύρω από το σεξ και η αντιμετώπιση των συνανθρώπων μας με κατανόηση…. ακόμα και για ορισμένες σεξουαλικές πράξεις που είναι παράνομες.

«Οι άνθρωποι συμμετέχουν σε δραστηριότητες που πιστεύουμε ότι μόνο οι ανώμαλοι θα συμμετείχαν», δήλωσε η κ. Berry.

«Στόχος μας είναι να αντιμετωπίζουμε με συμπάθεια τους ανθρώπους που συμμετέχουν σε δραστηριότητες οι οποίες σε γενικά πλαίσια δεν θεωρούνται φυσιολογικές», κατέληξε.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ