Μ. Υδραίος-ΣΥΡΙΖΑ: ''Ναζιστές και άνθρωποι του υπόκοσμου, τα μέλη της Χρυσής Αυγής''

Μιχάλης Υδραίος από τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α ,Κωστής Αϊβαλιώτης από τον ΛΑ.Ο.Σ, Αντώνης Παπαθανασίου από τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ  και Δημήτρης Λουκάς από την ΔΗΜ.ΑΡ. συζητούν με το ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ και την Ειρήνη Νικολοπούλου,για την πρωτοφανή επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη της Χρυσής Αυγής εναντίον της Λιάνας Κανέλλη και της Ρένας Δούρου, για την έξαρση της εγκληματικότητας και το μεταναστευτικό, και τις συνεχείς πιέσεις Ευρωπαίων αξιωματούχων προς την Ελλάδα ,να τηρήσει τις δεσμεύσεις της, με απειλή την έξοδο της χώρας μας από το ευρώ.

Μιχάλης Υδραίος από τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α ,Κωστής Αϊβαλιώτης από τον ΛΑ.Ο.Σ, Αντώνης Παπαθανασίου
από τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ  και Δημήτρης Λουκάς από την ΔΗΜ.ΑΡ.
συζητούν με το ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ και την Ειρήνη Νικολοπούλου,
για την πρωτοφανή επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη της Χρυσής Αυγής εναντίον της Λιάνας Κανέλλη και της Ρένας Δούρου,
για την έξαρση της εγκληματικότητας και το μεταναστευτικό, και τις συνεχείς πιέσεις Ευρωπαίων αξιωματούχων
προς την Ελλάδα ,να τηρήσει τις δεσμεύσεις της, με απειλή την έξοδο της χώρας μας από το ευρώ.

ΜΕΡΟΣ Α'
ΜΕΡΟΣ Β'
ΜΕΡΟΣ Γ'



Ο Μιχάλης Υδραίος χαρακτήρισε την Χρυσή Αυγή ως «μια συμμορία που αποτελείται από ναζιστικά στοιχεία και από ανθρώπους του υποκόσμου» και υποστήριξε -αναφερόμενος στις πιέσεις Ευρωπαίων αξιωματούχων προς την Ελλάδα για την κρίση χρέους- ότι «είναι ευκαιρία τώρα να επαναδιαπραγματευτούμε την δανειακή σύμβαση».

Ο Κωστής  Αϊβαλιώτης αναφερόμενος στο μεταναστευτικό είπε ότι «το Ευρωπαϊκό ταμείο μας έδινε 0,70 λεπτά για κάθε μετανάστη που έμπαινε στην Ελλάδα και σήμερα δεν ξέρουμε ούτε πόσοι είναι ούτε ποιοι είναι. Έχουν μπει στη χώρα πολλοί εγκληματίες».

Ο Αντώνης Παπαθανασίου από την πλευρά του τόνισε ότι «η Ελλάδα βρίσκεται σε μάχη με μια νέα τάξη πραγμάτων» και ανέφερε ότι « υπάρχουν πολίτες που λένε να μπει η Χρυσή Αυγή στη Βουλή για να γίνει χαμός».

Ο  Δημήτρης Λουκάς  από την μεριά του επεσήμανε « ελπίζω ο Ελληνικός λαός να μην επιτρέψει σε αυτό το μόρφωμα να μπει στη Βουλή».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ