Με σημαιοφόρο τον Ολυμπιονίκη μας στο ταε-κβον-ντο Νικολαίδη απόψε η τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου

Ο «σημαιοφόρος» της Ελληνικής αποστολής, Α. Νικολαΐδης, ευχήθηκε το περιστατικό του Χονδροκούκη να είναι το τελευταίο κρούσμα και να μην υπάρχουν πλεόν τέτοια προβλήματα. Ενώ ξεκαθάρισε πως όλοι οι αθλητές δεν είναι ίδιοι. ΒΙΝΤΕΟ


Στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου στρέφονται σήμερα τα βλέμματα δισεκατομμυρίων ανθρώπων απ΄ όλες τις γωνιές του πλανήτη αφού θα παρακολουθήσουν την τελετή έναρξης των Αγώνων (11 μ.μ. ώρα Ελλάδας) της 30ης Ολυμπιάδας.

Όπως συμβαίνει σε κάθε διοργάνωση Ολυμπιακών Αγώνων, έτσι και στο Λονδίνο, η παρέλαση των αποστολών θα αρχίσει με την Ελλάδα και θα ολοκληρωθεί με τη διοργανώτρια χώρα, τη Μεγάλη Βρετανία. Χιλιάδες αθλητές από τις 204 χώρες που συμμετέχουν στους Αγώνες θα παρελάσουν στο Ολυμπιακό Στάδιο, με πρώτον απ΄ όλους τον σημαιοφόρο της Ελληνικής αποστολής, Αλέξανδρο Νικολαΐδη ο οποίος θα μπει στο Στάδιο κρατώντας την Ελληνική σημαία και όσο πιο ψηλά μπορεί.

Ο «σημαιοφόρος» της Ελληνικής αποστολής, Α. Νικολαΐδης, ευχήθηκε το περιστατικό του Χονδροκούκη να είναι το τελευταίο κρούσμα και να μην υπάρχουν πλεόν τέτοια προβλήματα. Ενώ ξεκαθάρισε πως όλοι οι αθλητές δεν είναι ίδιοι.


ΒΙΝΤΕΟ


Πηγή:www.real.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ