Βασίλισσα Λετίσια: Πως απογείωσε το sporty-chic look με λευκά sneakers - Το ατύχημα που της "απαγόρευσε" τις ψηλοτάκουνες γόβες (φωτό-βίντεο)

Δίνει άλλον αέρα στα σύνολα της

Είναι από τις λίγες royals που ξέρουν να προσαρμόζουν το στιλ τους ανάλογα την περίσταση και το χώρο που βρίσκεται.

Ο λόγος για τη Βασίλισσα Λετίσια και τις ασταμάτητες εμφανίσεις της!

Πλάι στον σύζυγο της, Βασιλιά Φελίπε παρακολούθησαν μια εκδήλωση μνήμης για τη διετή επέτειο της Εθνικής Αστυνομίας στο Παλάτι στη Μαδρίτη.

Η επέτειος γιορτάζεται όλο το 2024 με διάφορες εκδηλώσεις σε διάφορα μέρη της χώρας. 

instagram @casarealdeespana

Με ορθό ανάστημα κι επιβλητικότητα την είδαμε να φοράει ένα stylish ασπρόμαυρο καρό σακάκι με pied de poule και λευκό παντελόνι.

Απογείωσε το σύνολο της με τα αγαπημένα της (πλέον) λευκά sneakers Vivo Barefoot, που κόστισαν 175 ευρώ.

Το τελευταίο διάστημα, η 51χρονη royal έχει αποχωριστεί τις ψηλοτάκουνες γόβες κι έχει υιοθετήσει ένα πιο sporty-chic look συνδυάζοντας σακάκι με sneakers.

Η βασίλισσα φθάνει στην τελετή, συνοδευόμενη από την Πρόεδρο της Κοινότητας της Μαδρίτης, Isabel Díaz Ayuso, και την Υπουργό Παιδείας, Επαγγελματικής Κατάρτισης και Αθλητισμού, María del Pilar Alegría

Αυτό συνέβη, γιατί πριν μερικές μέρες η Βασίλισσα φέρεται να τραυματίστηκε όταν χτύπησε το πόδι της σε ένα τραπέζι με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στο μεσαίο δάχτυλο του δεξιού της ποδιού.

Ο τραυματισμός, που υπέστη μετά από ένα ατύχημα με το δεξί της πόδι, απαιτούσε επίδεσμο για να ακινητοποιήσει την περιοχή και να βοηθήσει στην ανάρρωσή της.

instagram @casarealdeespana

Επομένως, για τις επόμενες εμφανίσεις της θα "πεθυμήσει" τα high-heels και θα μάθει να "αγαπάει" τα αθλητικά!

Βέβαια, από ότι βλέπουμε δεν μας έχει απογοητεύσει, καθώς ξέρει να αναδεικνύει και αυτό το στιλ με εξίσου άψογο τρόπο.

Διαβάστε ακόμη: Βασίλισσα Λετίσια: Γιατί ανησύχησαν όλοι, όταν την είδαν στην δεξίωση της Ολλανδίας; - Αυτό είναι το πρόβλημα υγείας της… (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Βασίλισσα Λετίσια: Συνδύασε το Mango κοστούμι της με λευκά sneakers - Πόσο κόστισε το συνολικό outfit; (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ