Βασίλισσα Λετίσια: Γιατί ανησύχησαν όλοι, όταν την είδαν στην δεξίωση της Ολλανδίας; - Αυτό είναι το πρόβλημα υγείας της… (φωτό)

Δεν κάνει να στέκεται όρθια για πολλή ώρα...

Η Βασίλισσα Λετίσια, η σύζυγος του Βασιλιά Φελίπε της Ισπανίας ήταν υπέρλαμπρη στο κρατικό συμπόσιο κατά τη διάρκεια της βασιλικής επίσκεψής της στην Ολλανδία.

Βέβαια, υπήρχε μία στιγμή ανησυχίας για το αν είναι καλά.

Η Βασίλισσα της Ισπανίας ήταν εκθαμβωτική με την Diamond Loop Tiara  και με ένα ογκώδες μπλε φόρεμα της ισπανικής μάρκας The 2nd Skin CO.

instagram

Γιατί προκλήθηκε ανησυχία για την Λετίσια 

Πριν περάσουν στον χώρο της δεξίωσης, οι royals χαιρέτησαν όλους τους επίσημους καλεσμένους τους. Τότε η Λετίσια εμφανίστηκε να κάθεται σε καρέκλα.

Μάλιστα, η βασίλισσα Λετίσια ήταν η μόνη royal που κάθισε κατά τη διάρκεια του τελετουργικού καλωσορίσματος που έκανε μαζί με τον σύζυγό της, βασιλιά Φελίπε, και τους οικοδεσπότες τους, τον Βασιλιά Γουίλεμ Αλεξάντερ και τη βασίλισσα Μάξιμα της Ολλανδίας.

Διαβάστε ακόμα: Χαγη επίσημη επίσκεψη - Blue black βελούδο για την πρώην Βασίλισσα Βεατρίκη, μπλε nuit για τη διάδοχο εγγονή της, Αμαλία (φωτό)

Η 52χρονη Βασίλισσα έχει μια πάθηση στο αριστερό της πόδι, συγκεκριμένα το νεύρωμα Morton η οποία είναι μια επώδυνη κατάσταση που επηρεάζει το πέλμα του ποδιού, συνήθως την περιοχή μεταξύ του δευτέρου και του τρίτου δακτύλου. Ακόμα πάσχει από μεταταρσαλγία, που προκαλεί πόνο στο πέλμα, στην περιοχή των μεταταρσίων και τη δυσκολεύει να παραμείνει όρθια για μεγάλο χρονικό διάστημα.

instagram

Είναι η πρώτη φορά που η βασίλισσα αναγκάστηκε να καθίσει σε μια εκδήλωση αυτού του χαρακτήρα.

Το συγκεκριμένο πρόβλημα έγινε γνωστό τον Σεπτέμβριο του 2022, λίγο πριν τα 50ά της γενέθλια και η αιτία είναι η υπερβολική χρήση ψηλοτάκουνων παπουτσιών.

Διαβάστε ακόμα: "Πασαρέλα" η επίσημη επίσκεψη της Βασίλισσας Λετίσια στην Ολλανδία - Ανταγωνίζεται με τη Βασίλισσα Μάξιμα σε μοδάτα σύνολα, αξεσουάρ & styling (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ